- 7,689
- 1,947
- 113
Gönderim yapıldı evoyada çıkmayan arkadaşlar kusura bakmayın gönül isterdi hepinize atmak ama olmadı rol yqpariz gündüz almayanlar katılır özür dilerim tekrardan almayanlar için
Kanka sen odul kazandinmi burdaOkadar kisi bosunami etkinlige katildi? Kazanan yoksa sana niye gondersin
Vallahi kazancın daim olsun dostum.inşallah dahada artar.kazanan arkadaşlara Tebrikler.sen gönlünden kopanı yaptım dostum ne kusuruGönderim yapıldı evoyada çıkmayan arkadaşlar kusura bakmayın gönül isterdi hepinize atmak ama olmadı rol yqpariz gündüz almayanlar katılır özür dilerim tekrardan almayanlar için
Kemikmi attık konusuyon Allah’a şükür paramız var ama helal paramı kumara atmam kapıs Aslan parçası senıOkadar kisi bosunami etkinlige katildi? Kazanan yoksa sana niye gondersin
Biz helal paramızı atıyoruz bazen orda haklısın o deyisin güzel aslında öyle yapmak lazım ama bağışın icindeysen helal parami kumara atmam diyene de inanmam kusura bakmaKemikmi attık konusuyon Allah’a şükür paramız var ama helal paramı kumara atmam kapıs Aslan parçası senı
He bu arada asıl olanı kaçırmışım bence arkadaştan özür dile burda veya bı baska yerde kimse kimseye kemik attım diyerekten köpek çekemez bi özür borcun varKemikmi attık konusuyon Allah’a şükür paramız var ama helal paramı kumara atmam kapıs Aslan parçası senı
Biz helal paramızı atıyoruz bazen orda haklısın o deyisin güzel aslında öyle yapmak lazım ama bağışın icindeysen helal parami kumara atmam diyene de inanmam kusura bakma
Kardesim yan hesap degilsen simdi bu komuda olmaman lazimdi. Twetterdan etkinlik postu acilmadiBonus takılıoz bız bagımlı deyılız sukur
Tmm özür dilerim kastı varda o arkadasınHe bu arada asıl olanı kaçırmışım bence arkadaştan özür dile burda veya bı baska yerde kimse kimseye kemik attım diyerekten köpek çekemez bi özür borcun var
Yok holıdan 100 aldım baktım mıllet napmıs okeyKardesim yan hesap degilsen simdi bu komuda olmaman lazimdi. Twetterdan etkinlik postu acilmadi
dostum sen iyisi bosver bu isten.İlk soru 5 dk ya atıyorum futbolla ilgili ilk 3 kişi arasında çekiliş yapıp gönderim yapicam beyler ödül 10 TL seri ilerlicem 10 soru sorariz kazanan bidakine katılmassa sevinirim
Bence de DEYİLDİR kardeşim bol şans sanaKumar adamı bozar yarın öbür gün evleneceksınız colunun cocogunun rıskını kumara veren adam deyıldır net
Çolugun çocugun rıskını vermeyin kumar oynamayın diyen kişi gece 4 de forumda etkinlik kovalıyorBence de DEYİLDİR kardeşim bol şans sana
vallahi kanka aynemÇolugun çocugun rıskını vermeyin kumar oynamayın diyen kişi gece 4 de forumda etkinlik kovalıyor