- 6,416
- 2,549
- 113
Ben verdim havale ile sonucu yazarım sen 100 yapmaya bak knkiBrolar banada 26.75 çıktı bu kavbet yatırırımı 100 yapsak
Ben verdim havale ile sonucu yazarım sen 100 yapmaya bak knkiBrolar banada 26.75 çıktı bu kavbet yatırırımı 100 yapsak
murcielagos 1,5 ust olursa bende 100 cekım verecegımBen verdim havale ile sonucu yazarım sen 100 yapmaya bak knki
Olur inş knk youwin yalan oldu 3.5 olsa bi 100 de ordan çekecek tim iki maçın arasında kaldım senin 4.5 verdiğine oynayacaktım mal gibi brezilyaya oynadımmurcielagos 1,5 ust olursa bende 100 cekım verecegım
tachira maçında bi o kadar daha gol olurdu baya pozisyon harcadılar şans kardeşimOlur inş knk youwin yalan oldu 3.5 olsa bi 100 de ordan çekecek tim iki maçın arasında kaldım senin 4.5 verdiğine oynayacaktım mal gibi brezilyaya oynadım
Kısmet 100 de hiç yoktan iyi knk paylaşan arkadaşa teşekkürlertachira maçında bi o kadar daha gol olurdu baya pozisyon harcadılar şans kardeşim
Papara ekran görüntüsü istediler sonra havale ile ver dediler verdim tekrar bekliyorumKanka seninkini niye iptal ettiler
Direk havale ile çekim ver papara ile iptal ediyorlar abi nasıl site anlamadım burası hala yeni yazıyor izin verilmedi dahaKnk 99.97 oldu
1 lira bas 1.10 orana teniste hızlı 100 yap talep ver sabaha anca yollar bunlarKnk 99.97 oldu
dk 85 de 2-0 oldu mk zorla1 lira bas 1.10 orana teniste hızlı 100 yap talep ver sabaha anca yollar bunlar
2defa 20 vermıslr 5,25 temız
sonucu yaz bende talep verdim bakalım öderler miDirek havale ile çekim ver papara ile iptal ediyorlar abi nasıl site anlamadım burası hala yeni yazıyor izin verilmedi daha
Valla maçların hepsinde son dk gol oldu kasa olsa 1 k yapardıkdk 85 de 2-0 oldu mk zorla
kasa olsa bu maçlara oynamazdık kardeşimValla maçların hepsinde son dk gol oldu kasa olsa 1 k yapardık
Sonunda izin verildisonucu yaz bende talep verdim bakalım öderler mi