- 137
- 19
- 18
Kardesim bizi de söyledin miEger hesapta görünüyorsa sanırım yüklenmiş görünüyor başkan bi oyun yap bakalım kabul edecekmi
Kardesim bizi de söyledin miEger hesapta görünüyorsa sanırım yüklenmiş görünüyor başkan bi oyun yap bakalım kabul edecekmi
Eklenmiştir kardeşim Bi kontrol edermsn Sporbonusların da aktif et yazackdırBaskan banada eklet sukes1903
Adamsın yuklndıEklenmiştir kardeşim Bi kontrol edermsn Sporbonusların da aktif et yazackdır
Bol şanş kardeşim inşallah işin görülürAdamsın yuklndı
Başkan eğer aktifse canli destek bana da bi eklettirebilirmisin kullanıcı adım aliveliveEklenmiştir kardeşim Bi kontrol edermsn Sporbonusların da aktif et yazackdır
5kişi kaldı soyleyecegim seniKardesim bizi de söyledin mi
Eklendi kardeşimBaşkan eğer aktifse canli destek bana da bi eklettirebilirmisin kullanıcı adım alivelive
Eklendi kardeşimEklendi kardeşim
O degil kardeşimArkadaşlar birşey sorcam ben talep ettim hoşgeldin spor bonusunumu aktif edecez acaba
Eyw reis cok teşekkür ederim saolasinEklendi kardeşim
Dostum kullanici mensat55 ekletir misinBol şanş kardeşim inşallah işin görülür
Kardeşim Bi kontrol edermsn ben talep verdimKota dolmadqn bizde alsak ya arkadaslar kullanici mensat55 canliya soyleyen iletisime gecelim
Önemli degil kardeşimEyw reis cok teşekkür ederim saolasin
Böyle yazacak kardeşimHangisi peki nerden aktif edecez talep edeli yarım saat oldu