- 505
- 90
- 28
15.20 dk geldiseninki kaç dk da geldi kardeş herkesin ki 5 dk da gelmiş benim 50 dk oldu yok
15.20 dk geldiseninki kaç dk da geldi kardeş herkesin ki 5 dk da gelmiş benim 50 dk oldu yok
bugun twitterdan arkasım cektıBonus kazancını paparaya cekemezsnz diyor ama
Ben Paparaya çektim sorun olmadi ama 1 saatte geldiBeyler banka hesbina dimi cekkmler benim papara çekimi iptal olmuş da
Evetson per 12 15 bitse tutucakmiydi yani
vay mk biz 1 tane cekemedikEkli dosyayı görüntüle 18326 Beyler 3.de çektim 4. Yolda 73 te bakiye kaldı
İnşallah gelirdenem bonusunu aldım ilk çekim 10 dakikada geldi .bir daha şansımı deneyeyim dedim izin yazıyor ama daha hesapta para görünmüyor bir kere daha yatırırlarsa bu gelen 100 tlyi 2 kişiye 50 50 dağıtacağım.uzun lafın kısası adamlar yatırıyor ona göre dikkatli oynayın
Tebrik ederim çekiliş yapmayacaksan 1. Sıraya beni yaz dostumdenem bonusunu aldım ilk çekim 10 dakikada geldi .bir daha şansımı deneyeyim dedim izin yazıyor ama daha hesapta para görünmüyor bir kere daha yatırırlarsa bu gelen 100 tlyi 2 kişiye 50 50 dağıtacağım.uzun lafın kısası adamlar yatırıyor ona göre dikkatli oynayın
çekiliş ileolacak yablız burdan biri gidip 2. kere çekim yaptığımı ve kullanıcı ıd vermiş yani para yatmayacakTebrik ederim çekiliş yapmayacaksan 1. Sıraya beni yaz dostum