- 2,015
- 2,082
- 113
Sheriffe hiç güvenemem şampiyonlar liginde ilk maçlarına çıkacaklar shaktar yıllardır orda oynuyor kimlere kök söktürdü bence bu maçı da alacaktır oranı çok güzelSherif kg yaz dost bence
Leipzig yabana atılacak takım değil bence. Zaten kuponun risk maçı da o. Leipzig atarsa bu kupon gelir gibime geliyorCity yemez
Dün gördük banko maçları dost sürpriz daha iyi benceZor gibi ya daha banko maçlar var onlara bak bence
Reis city maçını çıkar Dortmund maçına 2.5 üst de geçDün gördük banko maçları dost sürpriz daha iyi bence
Beşiktaşa güvenemiyorum defansa yaslanırsalar gelmezReis city maçını çıkar Dortmund maçına 2.5 üst de geç
Kanka Necip-haland daha ne olsunBeşiktaşa güvenemiyorum defansa yaslanırsalar gelmez
Bjk istediği kadar yaslansın Dortmund tek başına üst yaparBeşiktaşa güvenemiyorum defansa yaslanırsalar gelmez
Kanka Necip-haland daha ne olsun
Lisbon-ajax kg daha mantıklı değil miBjk istediği kadar yaslansın Dortmund tek başına üst yapar
Kafam çorba oldu 😀Liverpool team 1 1.5 üst
Bjk maçı 2.5 üst
Psg toplam 2.5 üst (3.5 üst bile denenebiliri)
Ben de dep 1.5 ile ms 2 arasında kaldım sonra sheriffe bakayım dedim ilk defa şampiyonlar ligi oynuyorlar gol atamazlar diye düşündüm ms 2 düşünüyorum modkupon güzel dost bende aynısını oynayabilirim
ama shaktar 2 gol atar seçebilirim
diğer 2 maçın oranları güzel
City yenerLiverpol Van dijk gelince savunma güzel oldu gol yemeyebilir shaktar team 2 1.5 gol dortmund kg var liverpol 1 günün kaleleri
Van dijk bizim maçta sakatlandı bu maç yok diye biliyorumLiverpol Van dijk gelince savunma güzel oldu gol yemeyebilir shaktar team 2 1.5 gol dortmund kg var liverpol 1 günün kaleleri