- 2,015
- 2,082
- 113
Maç zaten başlı başına saçma frikiği de trippierin kullanmasına şaşırmadımCeza yayının ordan kazanılan frikiği trippiere kullandırmanın mantığını anlayan var mı acaba? Mount, Kane gibi isimler dururken
Maç zaten başlı başına saçma frikiği de trippierin kullanmasına şaşırmadımCeza yayının ordan kazanılan frikiği trippiere kullandırmanın mantığını anlayan var mı acaba? Mount, Kane gibi isimler dururken
Maçı izliyor musunİngiltere rahat gelicek
Fodenin o şutu gol olsa maçta şuan kafadan 3 gol vardıMaç zaten başlı başına saçma frikiği de trippierin kullanmasına şaşırmadım
Nihayet kanser etmişlerdi ya
Aynen o atmış olsa hırvatlar daha açık oynamak zorunda kalacaktı neyse kaldı 1 bakalım atacaklar mıPhil Foden pozisyonu gol olsaydı güzel olurdu reis direkten dönmüştü
Aynen o atmış olsa hırvatlar daha açık oynamak zorunda kalacaktı neyse kaldı 1 bakalım atacaklar mı
2yi atsınlar da kim atarsa atsın 😀Harry Kane Goal bekliyorum reis
Pekii reis 😎 🧐2yi atsınlar da kim atarsa atsın 😀
Boş kaleyi kaçırdı reisHarry Kane Goal bekliyorum reis
İngiltere maçında öyle bir pozisyon görmedim bir tek kane pozisyonu varDostum Aklını yersin öyle bir gol kaçtıki Saç baş yoldurur
kane kaçırdı zaten bende 1.5 üst aldımİngiltere maçında öyle bir pozisyon görmedim bir tek kane pozisyonu var
Milli maçlardan nefret ediyorum midem bulandı bu nasıl maçmaçı izliyorm
çok durdu vidanında sanki kafası koptu sağlıkcular giriyor hemenMilli maçlardan nefret ediyorum midem bulandı bu nasıl maç