- 1,856
- 997
- 113
ben böyle oyunun 4mk spine girmeden 555tl ödedi 50x attı hayatımda ilk defa ama 100 çekebiliyoruz s2m böyle işi
5 dk da ödedi teşekkürlerBeş dakika yoğunluk varsa 10 dakika tahminim, yine de tahmin hocam
Önemli değil dostum Şansın Bol Olsun. Önce deniyoruz sonra sizlerle paylaşıyoruz. Güvenmediğimize ödemeyene Sizleri üzmez uğraştırmayız!5 dk da ödedi teşekkürler
Hayırlı olsunyemedi 100 yolladılar
Ben tüm risklere açığım zaten battı balık yan gidiyorAga ben denemek istemedim,havale ile riske etmek istemedim ama paylaştım bol sans hepinize umarim kazanirsiniz
Haha valla doğru diyon bitmişiz bizBen tüm risklere açığım zaten battı balık yan gidiyor
Ben burdan Bi kaç ay önce spor deneme bonusu aldım hatta 30 kuruş bakiyem kalmış şimdi freespin istedim onuda eklediler sasirdimArkadaşlar mail gelmiş istiyen alip kullanabilir , ben uye olmadim sadece sordum sizlere paylaşmak icin.bol şans Ekli dosyayı görüntüle 373892
Biz alamadık dolandırıcı İnanmayınyemedi 100 yolladılar
90 yapıp tekrardan 0a düşmesiArkadaşlar mail gelmiş istiyen alip kullanabilir , ben uye olmadim sadece sordum sizlere paylaşmak icin.bol şans Ekli dosyayı görüntüle 373892