- 23,169
- 21,292
- 113
Bugün doğum günüm dost patlat bir güzellikte rol yapalim@kaybeden63 5 e talibim
Bugün doğum günüm dost patlat bir güzellikte rol yapalim@kaybeden63 5 e talibim
Mutlu yıllar dostum ama ödülleri gönderdim ve inan çok tersoyumBugün doğum günüm dost patlat bir güzellikte rol yapalim
Yok dost sana demedim ya eyvallah bastacisin @Dedeslot Destek desteğe söyledim Varol yiğidimMutlu yıllar dostum ama ödülleri gönderdim ve inan çok tersoyum
Doğum gününüz kutlu olsun efendim. Bugünün listesi tamamlandı ne yazık ki. Dilerseniz site canlı desteğine bağlanarak Doğum günü bonusu talep edebilirsiniz. Son bir ay içerisinde yatırımınız var ise Doğum Günü bonusundan faydalanabilirsiniz. Yoksa da siz yine bağlanın efendim.Yok dost sana demedim ya eyvallah bastacisin @Dedeslot Destek desteğe söyledim Varol yiğidim
Çok incesiniz efendim teşekkürler yatırım yok hiç bulasmayalim o ise biz eyvallahDoğum gününüz kutlu olsun efendim. Bugünün listesi tamamlandı ne yazık ki. Dilerseniz site canlı desteğine bağlanarak Doğum günü bonusu talep edebilirsiniz. Son bir ay içerisinde yatırımınız var ise Doğum Günü bonusundan faydalanabilirsiniz. Yoksa da siz yine bağlanın efendim.
Dedeslot Giriş İçin Tıkla !
1 kere var galibaDesteğe yaz yatırım yoksa eklemıyor gerçi 😂
İşım vardi laSuatımı çağırayım dur @butragueno
Valla bak gordum 1 1 di sectim dedim bu mac 1 den 2 olur kesin gol de gelmis
Sen niye kaçakları biraktin
2-2 oldu
Nerde gördün la benim hesapta mi 😁 larne maçıyla guimares gitti. 10 maçlarına kaldık ordan yakalarız belkiValla bak gordum 1 1 di sectim dedim bu mac 1 den 2 olur kesin gol de gelmis
Tel girmiyor 😄Sen niye kaçakları biraktin
Hadi baklaimNerde gördün la benim hesapta mi 😁 larne maçıyla guimares gitti. 10 maçlarına kaldık ordan yakalarız belki
Yeni tel.yapalim sana böyle.olmazTel girmiyor 😄
Kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐Odeme geldi rolling için teşekkürler @Dedeslot Destek