- 5,495
- 3,210
- 113
Futbol gelmiş basketbol a kalmışYarın ödemem gereken bir para var ve bu kupon tam paramı karşılıyor fakat yinede desteğini esirgemeyen 2 dosta 300 gönderecemEkli dosyayı görüntüle 662971
Futbol gelmiş basketbol a kalmışYarın ödemem gereken bir para var ve bu kupon tam paramı karşılıyor fakat yinede desteğini esirgemeyen 2 dosta 300 gönderecemEkli dosyayı görüntüle 662971
Umarım dostumMaccabi hızlı hücum yapıyor gelebilir bu kupon
Bu nasıl cümle ağabey Karabağlar belediyesinin önünde dövdügumden beri böylesinGüzel secim cok yuksek gelme ihtimali tekrardan bol sans
Şu an hüngür hüngür ağlıyorum Maraşlı ağabeySaban lee bundan 3 hafta önce beni son saniye basketiyle 73 k dan etmişti ve mahvetmisti inşallah bugün sana şans getirir Bol bol atar ilk ceyrek
Aglama beni de ağlatacaksınŞu an hüngür hüngür ağlıyorum Maraşlı ağabey
Ne ağlaması oto teyibe çıkacağız bu gece nbaya para lazımAglama beni de ağlatacaksın
Ben çıktım da işler iyi gitmedi teyip de para etmiyo artikNe ağlaması oto teyibe çıkacağız bu gece nbaya para lazım
Bol sans kardeşimYarın ödemem gereken bir para var ve bu kupon tam paramı karşılıyor fakat yinede desteğini esirgemeyen 2 dosta 300 gönderecemEkli dosyayı görüntüle 662971
Geçen iş koyarken polise yakalandık nasıl bu sinerji yüzde yüz enerji şarkısını söyledim biraz inceltip beni Dilan Polat sandı saldılarBen çıktım da işler iyi gitmedi teyip de para etmiyo artik
Yakında seni Mehmet Ali Erbil ile birlikte ters kelepçe alacaklarGeçen iş koyarken polise yakalandık nasıl bu sinerji yüzde yüz enerji şarkısını söyledim biraz inceltip beni Dilan Polat sandı saldılar