Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling kaybeden63 / Kasa 1 k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
2,187
113
Sözler bitmiyor ki zaten forumda ama tutan yok 🤣
Ayipsin yav valla dün 6-7 ye kadar görseydim yazdığını yaptıracak bütçe vardı. Lakin gece patates olduk. Az önce biseye bakmak için konuya girince tesadüfen gördüm yazdığını. Bi dm ataydin mübarek😅😅

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,201
10,860
113
Ayipsin yav valla dün 6-7 ye kadar görseydim yazdığını yaptıracak bütçe vardı. Lakin gece patates olduk. Az önce biseye bakmak için konuya girince tesadüfen gördüm yazdığını. Bi dm ataydin mübarek😅😅
Ben dm atmam kolay kolay beni bilen bilir. Darlamak bana göre değil dost.

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
2,187
113
Ben dm atmam kolay kolay beni bilen bilir. Darlamak bana göre değil dost.
Eyvallah dostum doğrudur lakin ben sana etiket attığım için neden dm atmadin dedim. Sıkıntı yok sözum var sana. Ben verdiğim sözü mutlaka tutarım 😅

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,201
10,860
113
Eyvallah dostum doğrudur lakin ben sana etiket attığım için neden dm atmadin dedim. Sıkıntı yok sözum var sana. Ben verdiğim sözü mutlaka tutarım 😅
Etiket attın konuya yazdım rollun ortasında sana ama tinlamadin roll sonu bida yazdım yine tinlamadin ben napayım 🤣 ev adresine mi geleyim 🤣🤣🤣

kaybeden63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,012
2,187
113
Etiket attın konuya yazdım rollun ortasında sana ama tinlamadin roll sonu bida yazdım yine tinlamadin ben napayım 🤣 ev adresine mi geleyim 🤣🤣🤣
La vallahi görmedim dostum. Tesadüfen şimdi gördüm. Rol itin olsun fırsatta dm ni ziyaret edecem😅

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,631
66,812
113
Kazancın daim olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...