- 1,620
- 1,759
- 113
Dostlar çekim yapıyorum kimse kırılmasın lütfen 2 dosta ulasacam cunki gerçekten 1.5 kar ile cikabildim . Başka konuda devam edeceğiz umarım daha çok kazaniriz
Puahahha😁😁😁😁 aynen can yasomBir adım daha yapma dost. Bizde kalp var @Mayko78
Tebrikler reisDostlar çekim yapıyorum kimse kırılmasın lütfen 2 dosta ulasacam cunki gerçekten 1.5 kar ile cikabildim . Başka konuda devam edeceğiz umarım daha çok kazaniriz
1 kişi için zorlama boşver reisEğer derseniz son bir adım yapalım gelirse 1 kişiye daha ulasalim
Sen 2 kişiye ulasEğer derseniz son bir adım yapalım gelirse 1 kişiye daha ulasalim
Danimarka bozmasa işi güzel olurdu. Tekrardan tebrikler dost. Kazananlara da tebrikler şimdidenDostlar çekim yapıyorum kimse kırılmasın lütfen 2 dosta ulasacam cunki gerçekten 1.5 kar ile cikabildim . Başka konuda devam edeceğiz umarım daha çok kazaniriz
Yok reis sen ulas 2 kisiyeEğer derseniz son bir adım yapalım gelirse 1 kişiye daha ulasalim
Helalin var daim olsun dostDostlar çekim yapıyorum kimse kırılmasın lütfen 2 dosta ulasacam cunki gerçekten 1.5 kar ile cikabildim . Başka konuda devam edeceğiz umarım daha çok kazaniriz
Yapıştır kanser olakEğer derseniz son bir adım yapalım gelirse 1 kişiye daha ulasalim
Bir kişi için riske değmezEğer derseniz son bir adım yapalım gelirse 1 kişiye daha ulasalim
Riske atma dost derim ... sinir harbi oldu çok. Biraz mola vermeni tavsiye ederimEğer derseniz son bir adım yapalım gelirse 1 kişiye daha ulasalim
KONU KİLİT. 🔐Yeni konuda görüşürüz dostlar