Kardo en iyisiBu siteyi fazla sorlamayacam dostlar çekip başka yere geçip devam edelim 2 adım daha yapıp bitirelim rolü inşallah
Kardo en iyisiBu siteyi fazla sorlamayacam dostlar çekip başka yere geçip devam edelim 2 adım daha yapıp bitirelim rolü inşallah
Maşallah çek ☺☺☺😅Çok seri wonluyisun hızına yetişemiyorum dost 🤣
Keyfine göre hızlı yetiş seri çok iyi gidiyor 5 dk da 2 wonBu siteyi fazla sorlamayacam dostlar çekip başka yere geçip devam edelim 2 adım daha yapıp bitirelim rolü inşallah
Ahahaj çok kizdim 2 gündür rezalet roller çıkarıyorumÇok seri wonluyisun hızına yetişemiyorum dost 🤣
2de 0lar havada uçuştu dün bugün dünün acısı çıkıyor hadi bakalım 🤣Ahahaj çok kizdim 2 gündür rezalet roller çıkarıyorum
Bu sefer kırarsın dost şans senden ve bizden yana olsunAhahaj çok kizdim 2 gündür rezalet roller çıkarıyorum
😅😅😅🙏Ahahaj çok kizdim 2 gündür rezalet roller çıkarıyorum
Nazar degmis sanaAhahaj çok kizdim 2 gündür rezalet roller çıkarıyorum
MurooooNazar degmis sana
🙏🙏🙏Nazar degmis sana
Ve bu da çekmek istemende etkin roll oynuyor dost fark ettim 🙏Sitede kupon sonuçlandırma da problem var geç düşüyor
😎😎🥉monza 1 1 oldu el attıgın 2 atiyor he
Üzücü olmuş dost 🙄İlk kuponundaki khimki maçına 1/2 oynamıştım 45te atıp 45+da yedi 1 dk sevinemedık aw 😄
50 atsaydım gelirdi sağlık olsunİlk kuponundaki khimki maçına 1/2 oynamıştım 45te atıp 45+da yedi 1 dk sevinemedık aw 😄
Sağlık olsun dostİlk kuponundaki khimki maçına 1/2 oynamıştım 45te atıp 45+da yedi 1 dk sevinemedık aw 😄