- 13,380
- 5,981
- 113
ne farkı la halen bakıyormusun o işe iptal oldu oSmake05 bana fark atmis adam benden 300 mesaj fazla atmis nasil kapattin kanka farki uyumadin mi hic? @Smake05
ne farkı la halen bakıyormusun o işe iptal oldu oSmake05 bana fark atmis adam benden 300 mesaj fazla atmis nasil kapattin kanka farki uyumadin mi hic? @Smake05
ben basket oynamıyorum tercih etmiyorumBasket ya
Aynen iptal olmus disk yanmisne farkı la halen bakıyormusun o işe iptal oldu o
baskete basmıyor kafa oyuncuları tanımam etmem zevkine sallarım anca çeyrek üstüne altına falan çok nadir o da yani oynamayı tercih etmemBasket kanka
benim derdim fark atmak değilki normal forumda nasıl olduysak bunca yıl aynı ben kimseyle yarışmıyorum hocam sen anlamadın bi bunuAma etkinlik devam etmiyor galiba bosa fark atmissin😂😂 @Smake05
Ben en çok basket oynarımbaskete basmıyor kafa oyuncuları tanımam etmem zevkine sallarım anca çeyrek üstüne altına falan çok nadir o da yani oynamayı tercih etmem
Yok ben seni sonradan anladim sen karakterli adamsin var uc bes curuk domatesbenim derdim fark atmak değilki normal forumda nasıl olduysak bunca yıl aynı ben kimseyle yarışmıyorum hocam sen anlamadın bi bunu
onlara istediğini de ama içindenYok ben seni sonradan anladim sen karakterli adamsin var uc bes curuk domates
ben futboldan şaşmamBen en çok basket oynarım