- 2,172
- 2,393
- 113
@erhanbey22 ne diyo bu dost bi sinek viziltisi geliyoKemigi kendine sakla dostum.sana duzgunce diyorum benim konuma yazma dun muhatap olma benle dedim sana oldugum konuya girme bile kendine konu ac kimle konusacaksan orda konus
@erhanbey22 ne diyo bu dost bi sinek viziltisi geliyoKemigi kendine sakla dostum.sana duzgunce diyorum benim konuma yazma dun muhatap olma benle dedim sana oldugum konuya girme bile kendine konu ac kimle konusacaksan orda konus
İsine bak@erhanbey22 ne diyo bu dost bi sinek viziltisi geliyo
Arkadas beni tahrik etmek icin bilerek yapiyor bunu dun tartistik muhatap olup benle forumun huzurunu bozma dedim benim konuma yaziyor @DaimonTartışma istemiyoruz..
Sıkıntı yok adminTartışma istemiyoruz..
bosver dost tartısmayın 3 gunluk dunya ıcın@erhanbey22 ne diyo bu dost bi sinek viziltisi geliyo
Münakaşaya girme reis iyi forumlar..Arkadas beni tahrik etmek icin bilerek yapiyor bunu dun tartistik muhatap olup benle forumun huzurunu bozma dedim benim konuma yaziyor @Daimon
Kanka haklisinbosver dost tartısmayın 3 gunluk dunya ıcın
Helal dost cansınbosver dost tartısmayın 3 gunluk dunya ıcın
Sen mi banliyorsun yetki sende heralde .benle tartisma dostum.beni germe hadi baska konuyaNeden yalan konuşuyon ben sana konudan çık diye yol verdim uzatma ban yersin
Uzatma güzel kardeşim ben ne kadar kibar konuşuyom sana bak Erhan dostum yazmış 3 günlük dünya diye uzatma 2 mizde ban yeriz değilseSen mi banliyorsun yetki sende heralde .benle tartisma dostum.beni germe hadi baska konuya
Uzatmiyorum guzel kardesim benim bende ayni fikirdeyim 3 gunluk dunya onda da senle tartismak gereksizUzatma güzel kardeşim ben ne kadar kibar konuşuyom sana bak Erhan dostum yazmış 3 günlük dünya diye uzatma 2 mizde ban yeriz değilse
Aynen bende senle gereksiz buluyom bak dalgana takıl kafana göre anliyon mu sıkıntı yokUzatmiyorum guzel kardesim benim bende ayni fikirdeyim 3 gunluk dunya onda da senle tartismak gereksiz
Dostum bura muhabbet konusu kuponu konusunda acNerdesin dost @Mamasli kupon yapacaz
Dışardayım kankaNerdesin dost @Mamasli kupon yapacaz
Geldi geleni baska maca attim o patladi😂Kupon geldi mi