kayıplardan mıllette yazacak hal kalmadı dost@erhanbey22 kaybedenler kulübü konusu çok cansız değil mi ne düşünüyosun bu konuda 😅
kayıplardan mıllette yazacak hal kalmadı dost@erhanbey22 kaybedenler kulübü konusu çok cansız değil mi ne düşünüyosun bu konuda 😅
Millet cosuyo kanka vallaKanka gece millet yazmis aynen @Mamasli
Haklisin dostum mac da yok olana oynuyoruz direk losekayıplardan mıllette yazacak hal kalmadı dost
Inanılmaz bi kaos yaşanacak 2. Bi disk yanması gelebilir 😂Son gun son geceyi dusunemiyorum 500 mesaj yazanlar olacak
Disk yanarsa bi daha otomatikman birinci olurum zaten😂Inanılmaz bi kaos yaşanacak 2. Bi disk yanması gelebilir 😂
Valla sana laf edenlerin hepsi mesaj kasma derdinde o yüzden hak eden sensin diye düşünüyorum çünkü sen bu ödül yokken de 1.dinDisk yanarsa bi daha otomatikman birinci olurum zaten😂
Eyvallah sagolasinValla sana laf edenlerin hepsi mesaj kasma derdinde o yüzden hak eden sensin diye düşünüyorum çünkü sen bu ödül yokken de 1.din
Kanka dün gece 50 vardı wnba salladım gelmedi o da 2 maçtan yatmış ama kupon olursa atarım buraya takiplerizKanka para varsa bi kupon yapta takip edelim ben sifirim😂😂
Wnba tezgah ya cyber gibiKanka dün gece 50 vardı wnba salladım gelmedi o da 2 maçtan yatmış ama kupon olursa atarım buraya takipleriz
Sorma kanka ilk yarı 90 sayı oluyo 2.yarı 70 atamıyorlarWnba tezgah ya cyber gibi
O lİg oyle kankaSparksa verdim o da dünyanın farkını yemiş
Zaten ligler bitti biteli 3 kez falan oynadım kanka yazın zevk vermiyoO lİg oyle kanka
Öyle doğru diyosun inanılmaz değişken nba zaten dümen wnba ondan da beterEvin oran 1.30 oluyor mesela eve veriyorum aninda dep 3lukler atiyor ev oynadigim andan itibaren bi basket atamiyor
Ya ben 5 saniyede 9 sayi eklenfdigi biliyorum rakibe wnba de benim takim hangisiyae kesiliyorÖyle doğru diyosun inanılmaz değişken nba zaten dümen wnba ondan da beter
Orda vermeyi mi ozledin.milli takim arasi yeni bitti kanka daha var onaBu milli takimlar şeyi ne zaman baslicak tostlar orda vermeyi özledim