- 4,112
- 1,942
- 113
Tamam kanka cidden aşırı saçma bi durum oldu ilk kez mi oluyo bu forumda sık sık olur muKankam korkarim ki o konuda duzeltme yapamazlar daimon ve shellac a mesaj atip durumu anlat .onlar karar verir
Tamam kanka cidden aşırı saçma bi durum oldu ilk kez mi oluyo bu forumda sık sık olur muKankam korkarim ki o konuda duzeltme yapamazlar daimon ve shellac a mesaj atip durumu anlat .onlar karar verir
@Shellac hocam?Kankam korkarim ki o konuda duzeltme yapamazlar daimon ve shellac a mesaj atip durumu anlat .onlar karar verir
Mesaj yaz bugun bile 500 yaparsin geri zor degil aksam rollingler olur katil hepsine cekilis yapilmadan once shellac ve daimonu etiketleyip hatirlatirsinKankam korkarim ki o konuda duzeltme yapamazlar daimon ve shellac a mesaj atip durumu anlat .onlar karar verir
İlk defa oldu enteresan ama elektronik aletler iste disk vs olabiliyor boyle seylerTamam kanka cidden aşırı saçma bi durum oldu ilk kez mi oluyo bu forumda sık sık olur mu
Mesaj attım shellaca bakalım ne diyecekMesaj yaz bugun bile 500 yaparsin geri zor degil aksam rollingler olur katil hepsine cekilis yapilmadan once shellac ve daimonu etiketleyip hatirlatirsin
Şansımıza kanka ne diyim vallaİlk defa oldu enteresan ama elektronik aletler iste disk vs olabiliyor boyle seyler
Tamam aksanda cekilisi yapan shellac yada daimon kim olursa hatirlatirsin ona tekrardan mesajlarinin sifirlandiginiMesaj attım shellaca bakalım ne diyecek
Tamam kanka sıkıntı yok zaten geldim geleli kimsenin kuponu tutmuyo 😂😂Tamam aksanda cekilisi yapan shellac yada daimon kim olursa hatirlatirsin ona tekrardan mesajlarinin sifirlandigini
Mumkunse yardimci olurlarTeşekkür ederim kankam
Tamam kanka olmasa da dedigin gibi yine yazarızMumkunse yardimci olurlar
Sen bi gunde yaparsin o mesaji bi role katil tamamdir🤣 hele basket maciysa ohooiTamam kanka olmasa da dedigin gibi yine yazarız
Aynen kanka tenis yada basket olsun bana yeter😂Sen bi gunde yaparsin o mesaji bi role katil tamamdir🤣 hele basket maciysa ohooi
Yaz gitsin sistem bunu istiyor yapacak bisey yok🤣Aynen kanka tenis yada basket olsun bana yeter😂
Yine yanmasın da disk😂Yaz gitsin sistem bunu istiyor yapacak bisey yok🤣