- 4,073
- 1,920
- 113
Ohoo ölmüş burdakiler ben de dahil
Ankaranın neresinde oturuyorsun kardeşimbugün 600 gitti.ingiltere fena şike döndü resmen.gerçi birazda acele ettim.
1 kupon tekten gitti 1,6 k dan oldum.ne yaparsak yapalım bu batağın içinde çırpındıkça batıyoruz.
ayarlı maçları yani üst olan maçları bir araya getirip bir kupon yapsaydım şimdiye köşe olmuştum ama işte o an yapamıyorsun.
ya olmazsa diyorsun.
mesela charlton maçının alt olacağını tahmin ettim bildim.
wednesday üst wolves üst bildim.
burnley iy 2 olur dedim sonradan oynayınca pişman oldum maç sonu 2 yazsaydım dedim.iş işten geçti çünkü bonus parasıydı.
2.yarının başında attı.
leicester dan hiç tahmin etmiyordum böyle biteceğini.fulham crawleye elendi aynı şekilde hiç beklemiyordum.
nottingham üst olacağına cesaret edemedim.atmazlar diye.0-3 bitti.
aston villa bariz belliydi üst olacağı ama giremedik kaçırdık
bradford da tahmin ettim ama yine işte oynamadım.
21 maç içinden sadece 9 tanesi üst bitti.
norwich - bournemouth
wednesday
southampton
wolves
porstmouth
nottingham
blackburn
barrow - lincoln
bolton - aston villa
gerçekten iyi ayar çekmişler.yazık ya yazık
Bende batıkentteyim bi gün görüşürüz umarım bakalıöKeçiören
Sıkıntı yok bişeyler kazanırız elbet bi rakı içeriz kızılayda alkol alıyorsan eğervalla abi bende para yok bişey ısmarlıyacak.yol paramda yok
O gün gelsinde çözeriz bişeyler şuan ben de bitiğimbi yol parası atamazmısın abi
Yaş kaç meslek var mı ?Bildiğin bi yerde iş olursa bana haber edermisin ankarada işe ihtiyacım var bu kumardan biz daha beter olacağız anlaşılan
elimize bişey geçmeyecek bu şikeler ile hileler ile.slot zaten birdaha elimi sürmücem.
27 olacam eylülde şöforluk var aktif kullanırım askerlik yaptım ne iş olsa yaparım.sahibindende çok ama bilmiyom ya da ordan birine gidip başvuracam da yol param yok.yarın illa bi site arayıp bonus ekler çekebilirsem gider görüşürüm.ama asıl vurgunu 4 eylülde yapıcam sitelere.fazla detay vermiyim burdan takip ediyorlar.doğum günü bonusu eklemezler sonra.Yaş kaç meslek var mı ?
Zebra reisin torunu sen misin dost. Yabanci gelmiyor yazilarin ?valla benim artık umudum kalmadı abi ya şu akşamdan sonra her zaman oynatan kazanıyor dedikleri kadar var gerçekten.
bu şikeler , slot oyunlarındaki hileler olduğu müddetçe kazanmak zor.kazansan da sitelerin çoğu yamuk yapıyor.
temsilci kaşar biri aradı betox a yatırdım.canlı destek suratıma kapatıyor.şans bonusumu vermedi.yobaz yobaz konuşuyor.
bildiğim siteden şaşmam zaten birdaha asla.bırakamayız biz bu işi de işte.gençliğimiz heba oldu.can sıkıntısı tamamen oynuyoruz.
Dost senin o sans bonusu alamadigin betoxun temsilcisiyle sevismisligim var. Sen ne yatirdin oraayavalla benim artık umudum kalmadı abi ya şu akşamdan sonra her zaman oynatan kazanıyor dedikleri kadar var gerçekten.
bu şikeler , slot oyunlarındaki hileler olduğu müddetçe kazanmak zor.kazansan da sitelerin çoğu yamuk yapıyor.
temsilci kaşar biri aradı betox a yatırdım.canlı destek suratıma kapatıyor.şans bonusumu vermedi.yobaz yobaz konuşuyor.
bildiğim siteden şaşmam zaten birdaha asla.bırakamayız biz bu işi de işte.gençliğimiz heba oldu.can sıkıntısı tamamen oynuyoruz.
Ulannnn kahkaha attım amq🤣🤣🤣Dost senin o sans bonusu alamadigin betoxun temsilcisiyle sevismisligim var. Sen ne yatirdin oraaya
bida bok yatırımım orospu %25 le kandırdı beni hesabımı kapatırıcam şimdi sahtekar çıktılar.Dost senin o sans bonusu alamadigin betoxun temsilcisiyle sevismisligim var. Sen ne yatirdin oraaya