- 56,550
- 30,716
- 113
Olmadi la barca 94 atti 161 olmadi kusura bakma dost @Kaygusuz07Son per ilk 1 dk da bos 2 dkdir sayi yok şaka gibi
Olmadi la barca 94 atti 161 olmadi kusura bakma dost @Kaygusuz07Son per ilk 1 dk da bos 2 dkdir sayi yok şaka gibi
Bunu da getirdik çok şükür tebrikler dostum geldi bana sa biraz daha görürsen çok sevinirim 🙏Tamam dediğini yapıyorum. Bu arada Geldimi paran
TebriklerBunu da getirdik çok şükür tebrikler dostum geldi bana sa biraz daha görürsen çok sevinirim 🙏
1 K at demiştim inş yapmışsındır🙏Tebrikler
👍🏻
YolladımBunu da getirdik çok şükür tebrikler dostum geldi bana sa biraz daha görürsen çok sevinirim 🙏
Cansın teşekkürlerYolladım
Cansın teşekkürler 17:00 maçı var sfield- westham tek maç ilk yarı 2 olur bol şanslar dostYolladım
Westham ilk yari 0.5 üst empoli monza ilk yari 0.5 üst bol sans dost @Kaygusuz07Iki tahmin yapıp kuponu gelen arkadaşa tutan kupondan pay vereceğim.
Bu tuttu 👍Westham ilk yari 0.5 üst empoli monza ilk yari 0.5 üst bol sans dost @Kaygusuz07
ilk maç geldi bile reis oynamadıysan kalanlara oyna bende oynadim bekliyorumHertha Berlin - Düsseldorf Genel 2,5 Üst
Zürih - Basel Genel iy 0,5 üst
Trabzonspor - Galatasaray ms 2 & 1,5 üst
M'Gladbach - Augsburg Ev iy 0,5 üst