- 809
- 847
- 93
Aynen kardesim adam yuklenme olmasin dedi macaneden 18.20 maç yayılmasın diyemi?
Hayir erasmus donemimde ingiltere gitmistim orda ki arkadastan aliyorumTwitterdan mi aliyon maclari
Hee hadi sans yaninda olsunHayir erasmus donemimde ingiltere gitmistim orda ki arkadastan aliyorum
İns 4 farkli sitede 500 bastim bakalim ne olcak 200 euro da para gonderdim adama 3 gundur sayesinde kazaniom bakalim bugun ne olcak zaten bu son paylasimim olcakHee hadi sans yaninda olsun
200 euro neden yolladiniz acaba? Mac veriyor diye mi?İns 4 farkli sitede 500 bastim bakalim ne olcak 200 euro da para gonderdim adama 3 gundur sayesinde kazaniom bakalim bugun ne olcak zaten bu son paylasimim olcak
İstio bende veriorum vermiorum desem ayip olucak keske boyle her mac kazandirsada 200 euro versem200 euro neden yolladiniz acaba? Mac veriyor diye mi?
Kazandirdirkca sıkıntı yok illa bı yerde takılır ama güzel analiz yapiyr takip ediyrİstio bende veriorum vermiorum desem ayip olucak keske boyle her mac kazandirsada 200 euro versem
Zaten sikeli mac demiorum kimse maci sikeli sanmasin dedigin gibi sadece analiz yapio bana veriyor bende oynuyorum mac sikeli degil burasi onemli bakinKazandirdirkca sıkıntı yok illa bı yerde takılır ama güzel analiz yapiyr takip ediyr
Umarim gelirDunku geldi bakalim bu gelicek mi
Tamam öyle yaparim o zaman18.29 da paylaş heyecanlı olsun
bol sanssUmarim gelir