- 8,655
- 6,141
- 113
Bunada bolsanslar...Yeni kupon pek umutlu degilim ama
Bunada bolsanslar...Yeni kupon pek umutlu degilim ama
Umarim kardesimKıymetli bir gece olur umarım
Ama zor harbi...kısmet varsa gelir ne diyekUmarim kardesim
Cok ta zor degil hafiften sans. Gozu kara olacan tanam ,Ama zor harbi...kısmet varsa gelir ne diyek
Bol sansYeni kupon pek umutlu degilim ama
Göktepe toplam 3 atar maç boyuGuvendiginiz mac olursa yazin. Tek deneriz. Kombin deneriz. Heyecana ortak olun. Yalniz bastan soyleyeyim. Kafama yatan kismini oynarim ,
DddCok ta zor degil hafiften sans. Gozu kara olacan tanam ,
Guveniyorsan atalim. Kac atalim 1k atiyorum takip edersin kuponu buraya koymayacamGöktepe toplam 3 atar maç boyu
Bol sansGuveniyorsan atalim. Kac atalim 1k atiyorum takip edersin kuponu buraya koymayacam
Yoldayken ara ver kardes evdeyken daha mantıklı gidersinSimdilik son. Yoldayim. Bunlari bekleyelim bol sans
Dogru diyorsun. Sacma sapan oynadikYoldayken ara ver kardes evdeyken daha mantıklı gidersin
İşine karışmak istemem ama böyle 3 lu kombine yapıp kasayı eritecegine tek maç üzerinden gitsene kasayı iki ye bölerek hem daha çabuk hedefe ulasirsinDogru diyorsun. Sacma sapan oynadik
Valla dogru diyorsun. Breidablik 3 ust gelirde yine 5k dan devam bu sefer 1 veya 2 taneye basip devam ya herro ya merroİşine karışmak istemem ama böyle 3 lu kombine yapıp kasayı eritecegine tek maç üzerinden gitsene kasayı iki ye bölerek hem daha çabuk hedefe ulasirsin
Göktepe oynadin mi geldiValla dogru diyorsun. Breidablik 3 ust gelirde yine 5k dan devam bu sefer 1 veya 2 taneye basip devam ya herro ya merro
Evet benimkiler hep gitti 1 e 2750 verdi al sen oyna sen soyledin diyecektim. O atmosferden cikmis bulunduk. Kusura bakma.Göktepe oynadin mi geldi
Bol şanslar kardeşimMerhaba arkadaslar.
. Kuponlari buradan paylasacagim. Rast gelsin.
Mac verecek varsa degerlendirilir. Kupon devam ederse.