- 3,563
- 1,659
- 113
Sende mutlu ol oku mesajları tek tek. O çaresizliği gör hshdhfdjsjBizi de mutlu et o zaman
Sende mutlu ol oku mesajları tek tek. O çaresizliği gör hshdhfdjsjBizi de mutlu et o zaman
Kahpe dedeSizi unutmadım gün son 20 spin eklenmiş 1 liradan
Dede insan gibi kuca almamis enişte😂😂Kahpe dede
Hdhshdjsjah kahkaha aattim toprak inşallah asayı da kullanmıştırDede insan gibi kuca almamis enişte😂😂
Onda beyin yok 100 k para var git karı ellicegine Antepli dedeye domalmis dedede domalani sever 😂😂 hele 100 k bakiyeli birini hiç affetmrz toprak bolsans AntepliHdhshdjsjah kahkaha aattim toprak inşallah asayı da kullanmıştır
Sever Antepli sever 😂😂😂😂😂Onda beyin yok 100 k para var git karı ellicegine Antepli dedeye domalmis dedede domalani sever 😂😂 hele 100 k bakiyeli birini hiç affetmrz toprak bolsans Antepli
Aç antepli gerek kalmadı
Ekli dosyayı görüntüle 524258
Novabet risk birimi onursal başkanı olarak..Konuda nekadar adam varsa atın laaa adama 50 bukadar goy goy kimse kaldıramaz Antepli ben attım 100 git dede parala helali hoş olsun
Antepli 100 lirayla dedenin gönlünü alamazKonuda nekadar adam varsa atın laaa adama 50 bukadar goy goy kimse kaldıramaz Antepli ben attım 100 git dede parala helali hoş olsun
Adamı 100 k kesmemiş Novasky 100 tl kesermiiiKonuda nekadar adam varsa atın laaa adama 50 bukadar goy goy kimse kaldıramaz Antepli ben attım 100 git dede parala helali hoş olsun
Birkere 100 alan 100 k borclanir dostAdamı 100 k kesmemiş Novasky 100 tl kesermiii
Adamı 100 k kesmemiş Novasky 100 tl kesermiii
Yok başkan sifirlamamis 250 spin hediye vermişlerÖnümde 21 sayfa var biri özet geçebilir mi? Antepli yine Atacam diyip sıfırladım mı dedi
21 sayfa boyunca niye konuşuldu o zaman başkanYok başkan sifirlamamis 250 spin hediye vermişler
Özet geçeyim başkan bir kaç kişiye ödül vereceğine inandirmis en son bı baskette 12 bin mi ne kaybettiği an piyasadan kaybolmuş sabah gelmiş 250 spin var fashionbet hesabında sizi unutmadım çıkarsa güzellik diyip yine kaybolmuş şuan muhtemelen borç para arıyor21 sayfa boyunca niye konuşuldu o zaman başkan