- 9,054
- 4,068
- 113
Çekmiştir bile o parayı 😂
Kripto ile cekSon 3 kuponun ikisi de geldi kaldı son maç 👋👋
5k dan fazla basmaSon 3 kuponun ikisi de geldi kaldı son maç 👋👋
Bugün soğuk baklavalar Antep’ten geliyo dayı bol fıstıklı5k dan fazla basma
100k yi gelsin deBugün soğuk baklavalar Antep’ten geliyo dayı bol fıstıklı
Bakarız antep baklavalari çok güzel oluyor100k yi gelsin de
Hadi gözün aydın hayırlı olsun küsurat niye çekmesin enişte ye mi ayirdinBu kez gerçekten kazamız mübarek olsun gelmezse biterim size söylüyorum arkadaşlar ellerim titriyor yemin ederim yazarken
Cekimv erildi EnisteBugün soğuk baklavalar Antep’ten geliyo dayı bol fıstıklı
Maksimum çekim 100 bin diye şuan gelene kadar miktar vallahi billahi kalbim hızla atıyor garanti bankasına çektim bildirim gelmesini bekliyorum hesabınıza para geldi diyeHadi gözün aydın hayırlı olsun küsurat niye çekmesin enişte ye mi ayirdin
Allahhuuuu akbaaaaaaarBu kez gerçekten kazamız mübarek olsun gelmezse biterim size söylüyorum arkadaşlar ellerim titriyor yemin ederim yazarken
Helal olsun antepli basardin gayretinden dolayi tebrik ederimMaksimum çekim 100 bin diye şuan gelene kadar miktar vallahi billahi kalbim hızla atıyor garanti bankasına çektim bildirim gelmesini bekliyorum hesabınıza para geldi diye
Hadi hayirli olsun guzel kazanc sana biraz nedes aldirirMaksimum çekim 100 bin diye şuan gelene kadar miktar vallahi billahi kalbim hızla atıyor garanti bankasına çektim bildirim gelmesini bekliyorum hesabınıza para geldi diye
Yakacaksın kendını bu saatte o kadar nakit mi çekilirMaksimum çekim 100 bin diye şuan gelene kadar miktar vallahi billahi kalbim hızla atıyor garanti bankasına çektim bildirim gelmesini bekliyorum hesabınıza para geldi diye
Yukarda yoncayi gorursen sipayi dudukledin antepli. Yonca gozukmezse mokokoMaksimum çekim 100 bin diye şuan gelene kadar miktar vallahi billahi kalbim hızla atıyor garanti bankasına çektim bildirim gelmesini bekliyorum hesabınıza para geldi diye
Hasi guzel haberi verMaksimum çekim 100 bin diye şuan gelene kadar miktar vallahi billahi kalbim hızla atıyor garanti bankasına çektim bildirim gelmesini bekliyorum hesabınıza para geldi diye