- 2,410
- 1,982
- 113
burkina faso nun haritadaki yerini bilmiyom ama 1 gol lazım beni burdan oraya getirtmesinler atsınlar namussuzlarİnan sanki ilk yarıdan gelecek içimden bir ses öyle diyor
burkina faso nun haritadaki yerini bilmiyom ama 1 gol lazım beni burdan oraya getirtmesinler atsınlar namussuzlarİnan sanki ilk yarıdan gelecek içimden bir ses öyle diyor
Eşşek değiller atarlar heraldeburkina faso nun haritadaki yerini bilmiyom ama 1 gol lazım beni burdan oraya getirtmesinler atsınlar namussuzlar
eğer gelirse diye maç bakıyorum bi yandan kupon 153 veriyo hepsini basıcam 2 maça güvendiği maç olan tahminini yazsın içinden değerlendirelim az olsun öz olsun mantığıyla gidip en az 500 yapmak lazımTühbe olmadı ilk yarıdan neyse ikinci yarı bari hemen olsa
Hangi siteden oynuyorsun maç bakalım bizdeeğer gelirse diye maç bakıyorum bi yandan kupon 153 veriyo hepsini basıcam 2 maça güvendiği maç olan tahminini yazsın içinden değerlendirelim az olsun öz olsun mantığıyla gidip en az 500 yapmak lazım
Usta Malatyaspor takım golü 0.5 usteğer gelirse diye maç bakıyorum bi yandan kupon 153 veriyo hepsini basıcam 2 maça güvendiği maç olan tahminini yazsın içinden değerlendirelim az olsun öz olsun mantığıyla gidip en az 500 yapmak lazım