- 26,927
- 11,611
- 113
Yapın 1 1
Ins be dostum ama gelirse lütfen bırakDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Umarım bizim de olduğumuz bataklıktan kurtulur ve bu kupon gelirse borca yatirirsin üzüldüm senin adınaDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Aynı durum kardes hüç farkı yok fazlası var azı yok inş darısı hepimizeDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
İnşallah gelcekDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
Herşey gönlünce olsun umarım herkes bir kurtuluş yolu bulur bu illettenDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.
İnşallah dost herşey gönlünce olur inşallahDostlar 30 yaşındayım 13-14 yıldır bu kumar illetini oynarım hayatımı yaktı yıktı evlendim eşimden oldun yuvam dağıldı. Ailem var ama yok akrabalrim yüzüme bakmaz anlayacağınız hayatım sevilmiş durumda. Bunları biliyorum ama bu öyle bir hastalık ki kurtulamıyorum. Bu kupon benim hayatımın dönüm noktası olacak inşallah irademe sahip çıkmaya çalışıp oynamaya calisacam borclarimin tamamı neredeyse biticek insan içine cikacam yüzüm olacak. İnşallah bırakabilirim gelirse.