- 2,431
- 5,512
- 113
Bende Malatyalıyım dostlar baya konuda hemşeri çıktık.Battalgaziliyim bende 16 yıl çöşnükte yaşadım 😅
Ben peturgeliyimYok merkez bizde köy falan yok
Vay topraglarimBende Malatyalıyım dostlar baya konuda hemşeri çıktık.Battalgaziliyim bende 16 yıl çöşnükte yaşadım 😅
Birinde juve 0.5 üst var oda atsın 😂Şansın bol olsun sade napoli 2 atar zaten mantıklı kupon güle güle harca
Bende AkçadağBende Malatyalıyım dostlar baya konuda hemşeri çıktık.Battalgaziliyim bende 16 yıl çöşnükte yaşadım 😅
Bro sen neredesin tabletten telefona geçtin kayboldunBol sans kardes.juvenin aon macta en son 5 gol vardi sonra ne oldu bilmem.napolininde son mac 1.6 bitti bnce cok rahat gelicek hatta ilk yaridan gelebilir.destek vericem
BolsanssBeğenip sinerji yapip takip edenler içinden bir kaç kişiye 300 lira adam başı vericem
Ekli dosyayı görüntüle 486053
Juve gol gol golBeğenip sinerji yapip takip edenler içinden bir kaç kişiye 300 lira adam başı vericem
Ekli dosyayı görüntüle 486053
İnş mevcutlar içerisinde sıkıntı çıkarmayacak sitelerden biriVbetten oynadım sorun yaratmazlar heralde
3.1 iyimi skor veriyorum ama ilk aklımdan geçen maç sonu 2 0 inşallah hepsi tutarBirinde juve 0.5 üst var oda atsın 😂
Aha forumun taşçısıda geldi kafaları saklayın 😅Bende Akçadağ
Saniyede oduyo oraİnş mevcutlar içerisinde sıkıntı çıkarmayacak sitelerden biri
İnş ilk yarıdan fişi çekersin gün dönmeden çekimi verir tatlı bir bekleyişe başlarsın
Bende doğma büyüme cosnuk ama isde depremde ev yıkıldı mecbur konteynera gectikBende Malatyalıyım dostlar baya konuda hemşeri çıktık.Battalgaziliyim bende 16 yıl çöşnükte yaşadım 😅
Çöşnuk he vay beAha forumun taşçısıda geldi kafaları saklayın 😅
Geçmiş olsun kralBende doğma büyüme cosnuk ama isde depremde ev yıkıldı mecbur konteynera gectik
Doğma büyüme çöşnükse seni %90 görmüşümdür reelde dost.Kazım Karabekir’in oralarda takıldıysan görmeme şansım yokBende doğma büyüme cosnuk ama isde depremde ev yıkıldı mecbur konteynera gectik
Bende bostanbasındaydım deprem den dolayı artık akçadağda konteynerBende doğma büyüme cosnuk ama isde depremde ev yıkıldı mecbur konteynera gectik