Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi Sahiplenme

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,071
3,155
113
Bu işler böyle dost, millet kendine acıyor doktora gitmiyor kediyi köpeği götürüp hiç bir şey yaptırmadan 5k ödeyip çıkıyorlar ben de çok duydum kedi vermek için kumu yemi ne varsa verip para bile istemiyorlar bu sebepten, bir hevesle alıyorlar sonra bakıcı bulamıyorlar

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
653
113
gözlerinin mavi olmasından dolayı duymuyorlar genetik olarak dedi veteriner. Yarın getir kısırlaştıralım sakinleşir dedi zaten şuan benim yakışıklı 2 yaşında senin ki de çok iyi maşallah kaç yaşında
Beyaz tüy mavi gözlerin yüzde 70i falan sağır oluyormuş. Bizimkinin annesi de sağırdı yanındaki 2 kardeşi duyuyordu ama. Kimse sahiplenmediği için ben sahiplendim. Fotoğrafta 8 aylık galiba hocam. Kısırlaştıktan sonra çok kilo aldı yakışıklılığı kalmadı :) ankara - iran kırması, muhtemelen sizinki de öyle bir şeydir. Tüyü kadar ömrü olsun inşallah

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
Bu işler böyle dost, millet kendine acıyor doktora gitmiyor kediyi köpeği götürüp hiç bir şey yaptırmadan 5k ödeyip çıkıyorlar ben de çok duydum kedi vermek için kumu yemi ne varsa verip para bile istemiyorlar bu sebepten, bir hevesle alıyorlar sonra bakıcı bulamıyorlar
veterinere götürdüm çoğu aşısı eksik çıktı onları hallettik adam resmen kedi kumu getirdi çok az bu hayvan nereye yapacak kakasını hangi kumla üstünü kapatacak gittim kedi kumu aldım bide gittim büyüğünden kedi tuvaletini rahat yapsın diye en büyüğünden yer yaptım millet masraftan kaçmak için elinden geleni yapıyor hayvanlar eziyet çekiyor

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
Beyaz tüy mavi gözlerin yüzde 70i falan sağır oluyormuş. Bizimkinin annesi de sağırdı yanındaki 2 kardeşi duyuyordu ama. Kimse sahiplenmediği için ben sahiplendim. Fotoğrafta 8 aylık galiba hocam. Kısırlaştıktan sonra çok kilo aldı yakışıklılığı kalmadı :) ankara - iran kırması, muhtemelen sizinki de öyle bir şeydir. Tüyü kadar ömrü olsun inşallah
mamasını çok verme bir kap yeter günde fazlası zarar. Birde kalplerinde sorun varmış bu tip kedilerin çok oyun oynarken yorma kedini Allah korusun kalpten gitmesin kedi

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,805
5,812
113
sabah mama lobisi ile ilgili bir haber duydum umursamadım demek ki doğruymuş baksana en ufak şeyde 5k para gitmiş bence kedi, köpeklerin doğal yaşam alanında kalması daha sağlıklıdır köyde, bahçeli evlerde dışarıda beslenmesi taraftarıyım ama evin içerisinde, dükkanda sorun teşkil ediyorlar diye düşünüyorum yazık sonuçta dört duvar arasına hapsediliyor hayvanlar şahsen ben kedi olsam sokakta onurumla ölmeyi tercih ederdim 😞😭

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
653
113
mamasını çok verme bir kap yeter günde fazlası zarar. Birde kalplerinde sorun varmış bu tip kedilerin çok oyun oynarken yorma kedini Allah korusun kalpten gitmesin kedi
yok hocam obez denecek kadar değil. kilolu bir kedi sadece, kemikleri vs de iri zaten. evde toplam 4 kedi 1 köpek var bizim. zor sığıyoruz :)

atabinen65

💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
404
160
43
Çok tatlı ya özellikle benim gibi yalnız yaşayanlara en iyi dost bunlar bi gün sahiplenicem ben de hem iki sevaba gireriz

MandıraFilozofu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
804
165
43
Tüyü kadar Ömrü olur inşallah bende tekir sahiplendim sokaktan maaşı alınca benden önce yaş mamasını kuru mamasını kumunu alıyorum bende masraflı:)

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
sabah mama lobisi ile ilgili bir haber duydum umursamadım demek ki doğruymuş baksana en ufak şeyde 5k para gitmiş bence kedi, köpeklerin doğal yaşam alanında kalması daha sağlıklıdır köyde, bahçeli evlerde dışarıda beslenmesi taraftarıyım ama evin içerisinde, dükkanda sorun teşkil ediyorlar diye düşünüyorum yazık sonuçta dört duvar arasına hapsediliyor hayvanlar şahsen ben kedi olsam sokakta onurumla ölmeyi tercih ederdim 😞😭
onurunla ölmeyi tercih edersin de reis bu kedi 3 gün dışarıda tek yaşayamaz bu halde :D

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,262
5,630
113
Aşırı tatlıymış çok iyi etmişsin kardeşim, sakın bırakma onu güzel bir evlat olur sana

efeberkk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
441
278
63
İşletmemize kedi sahiplendik normalde kedi müşterinin kedisi idi çok bağırıyor diye ve çok tüy döküyor diye bakmak istememişler bende dükkana farklı bir hava katar diye aldım cidden çok bağırıyordu. Veterinere götürdüm kulaklarının duymadığını öğrendik duymadığı için ses tonunun fazla çıkması normal dedi veteriner. Bütün gerekli işlemlerini yaptırdık gelirken ayak üstü 5k girdi veteriner ücreti maması felan tipide bu arkadaşlar :D

Ekli dosyayı görüntüle 577991
öyle gergin öyle dipte öyle sondayımki 10 kediyi aynı anda sevsem yine iyi gelmez. şöyle olursa mutlu olucam şöyle olcak inanıyom diye kurduğum hiçbi hayal gerçek olmadı bari en küçük isteğim gerçekleşeydide tebessüm edeydim yalandan. allah ömrümden alıp bu kediciğe versin

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,221
3,686
113
öyle gergin öyle dipte öyle sondayımki 10 kediyi aynı anda sevsem yine iyi gelmez. şöyle olursa mutlu olucam şöyle olcak inanıyom diye kurduğum hiçbi hayal gerçek olmadı bari en küçük isteğim gerçekleşeydide tebessüm edeydim yalandan. allah ömrümden alıp bu kediciğe versin
Reis mahvoldum ben ya ne diyeceğimi şaşırdım

Canberatgursoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,756
1,073
113
İşletmemize kedi sahiplendik normalde kedi müşterinin kedisi idi çok bağırıyor diye ve çok tüy döküyor diye bakmak istememişler bende dükkana farklı bir hava katar diye aldım cidden çok bağırıyordu. Veterinere götürdüm kulaklarının duymadığını öğrendik duymadığı için ses tonunun fazla çıkması normal dedi veteriner. Bütün gerekli işlemlerini yaptırdık gelirken ayak üstü 5k girdi veteriner ücreti maması felan tipide bu arkadaşlar :D

Ekli dosyayı görüntüle 577991
çooook güzelmiş be maşallah nazar değmesin, Allah kesenize bereket versin

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
153
43
Karılar gibi olmuşsunuz la abooouuu