- 5,221
- 3,686
- 113
az şunun tipe bak hele
az şunun tipe bak hele
Beyaz tüy mavi gözlerin yüzde 70i falan sağır oluyormuş. Bizimkinin annesi de sağırdı yanındaki 2 kardeşi duyuyordu ama. Kimse sahiplenmediği için ben sahiplendim. Fotoğrafta 8 aylık galiba hocam. Kısırlaştıktan sonra çok kilo aldı yakışıklılığı kalmadı ankara - iran kırması, muhtemelen sizinki de öyle bir şeydir. Tüyü kadar ömrü olsun inşallahgözlerinin mavi olmasından dolayı duymuyorlar genetik olarak dedi veteriner. Yarın getir kısırlaştıralım sakinleşir dedi zaten şuan benim yakışıklı 2 yaşında senin ki de çok iyi maşallah kaç yaşında
veterinere götürdüm çoğu aşısı eksik çıktı onları hallettik adam resmen kedi kumu getirdi çok az bu hayvan nereye yapacak kakasını hangi kumla üstünü kapatacak gittim kedi kumu aldım bide gittim büyüğünden kedi tuvaletini rahat yapsın diye en büyüğünden yer yaptım millet masraftan kaçmak için elinden geleni yapıyor hayvanlar eziyet çekiyorBu işler böyle dost, millet kendine acıyor doktora gitmiyor kediyi köpeği götürüp hiç bir şey yaptırmadan 5k ödeyip çıkıyorlar ben de çok duydum kedi vermek için kumu yemi ne varsa verip para bile istemiyorlar bu sebepten, bir hevesle alıyorlar sonra bakıcı bulamıyorlar
mamasını çok verme bir kap yeter günde fazlası zarar. Birde kalplerinde sorun varmış bu tip kedilerin çok oyun oynarken yorma kedini Allah korusun kalpten gitmesin kediBeyaz tüy mavi gözlerin yüzde 70i falan sağır oluyormuş. Bizimkinin annesi de sağırdı yanındaki 2 kardeşi duyuyordu ama. Kimse sahiplenmediği için ben sahiplendim. Fotoğrafta 8 aylık galiba hocam. Kısırlaştıktan sonra çok kilo aldı yakışıklılığı kalmadı ankara - iran kırması, muhtemelen sizinki de öyle bir şeydir. Tüyü kadar ömrü olsun inşallah
yok hocam obez denecek kadar değil. kilolu bir kedi sadece, kemikleri vs de iri zaten. evde toplam 4 kedi 1 köpek var bizim. zor sığıyoruzmamasını çok verme bir kap yeter günde fazlası zarar. Birde kalplerinde sorun varmış bu tip kedilerin çok oyun oynarken yorma kedini Allah korusun kalpten gitmesin kedi
onurunla ölmeyi tercih edersin de reis bu kedi 3 gün dışarıda tek yaşayamaz bu haldesabah mama lobisi ile ilgili bir haber duydum umursamadım demek ki doğruymuş baksana en ufak şeyde 5k para gitmiş bence kedi, köpeklerin doğal yaşam alanında kalması daha sağlıklıdır köyde, bahçeli evlerde dışarıda beslenmesi taraftarıyım ama evin içerisinde, dükkanda sorun teşkil ediyorlar diye düşünüyorum yazık sonuçta dört duvar arasına hapsediliyor hayvanlar şahsen ben kedi olsam sokakta onurumla ölmeyi tercih ederdim 😞😭
Bu ne dost uyuşturucu operasyonunda basılmış gibi
tabi bunun için artık çok geç ya birisi yazmıştı sahiplendiğiniz her hayvan için yeni bir hayvan satışa sunuluyor diye çok mantıklı gelmişti 😆onurunla ölmeyi tercih edersin de reis bu kedi 3 gün dışarıda tek yaşayamaz bu halde
Bu ne dost uyuşturucu operasyonunda basılmış gibi
yok bırakmayı düşünmüyorum zaten SabriBey tekrardan aramıza hoşgeldinAşırı tatlıymış çok iyi etmişsin kardeşim, sakın bırakma onu güzel bir evlat olur sana
öyle gergin öyle dipte öyle sondayımki 10 kediyi aynı anda sevsem yine iyi gelmez. şöyle olursa mutlu olucam şöyle olcak inanıyom diye kurduğum hiçbi hayal gerçek olmadı bari en küçük isteğim gerçekleşeydide tebessüm edeydim yalandan. allah ömrümden alıp bu kediciğe versinİşletmemize kedi sahiplendik normalde kedi müşterinin kedisi idi çok bağırıyor diye ve çok tüy döküyor diye bakmak istememişler bende dükkana farklı bir hava katar diye aldım cidden çok bağırıyordu. Veterinere götürdüm kulaklarının duymadığını öğrendik duymadığı için ses tonunun fazla çıkması normal dedi veteriner. Bütün gerekli işlemlerini yaptırdık gelirken ayak üstü 5k girdi veteriner ücreti maması felan tipide bu arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 577991
Reis mahvoldum ben ya ne diyeceğimi şaşırdımöyle gergin öyle dipte öyle sondayımki 10 kediyi aynı anda sevsem yine iyi gelmez. şöyle olursa mutlu olucam şöyle olcak inanıyom diye kurduğum hiçbi hayal gerçek olmadı bari en küçük isteğim gerçekleşeydide tebessüm edeydim yalandan. allah ömrümden alıp bu kediciğe versin
çooook güzelmiş be maşallah nazar değmesin, Allah kesenize bereket versinİşletmemize kedi sahiplendik normalde kedi müşterinin kedisi idi çok bağırıyor diye ve çok tüy döküyor diye bakmak istememişler bende dükkana farklı bir hava katar diye aldım cidden çok bağırıyordu. Veterinere götürdüm kulaklarının duymadığını öğrendik duymadığı için ses tonunun fazla çıkması normal dedi veteriner. Bütün gerekli işlemlerini yaptırdık gelirken ayak üstü 5k girdi veteriner ücreti maması felan tipide bu arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 577991
Teşekkür ederim dost herkese inşallahçooook güzelmiş be maşallah nazar değmesin, Allah kesenize bereket versin