Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kediler Hk

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,139
535
113
Bide şunu dene yanına çağır git odada bir psikolog gibi konuş neyapmasi gerek anlat illaki derdini söyler belki kızlardan hoşlanmıyor herşey olabilir kardeşim

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,800
4,299
113
Neden çiftleşme yapıyorsun bunlar doğuştan eklem ağrıları oluyor yazık günah hayvanlara

mahmuttrm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
344
236
43
Selamın aleykum dostlarım evde kedi besleyip disardan gelen kedi ile nasil ciflestirebilirim bir tane ayni irkdan disi getirdim eve benim kedi sanki misafir gelen oymus gibi davranmaya basladi normalde erkek pesinden gider bizde durum tam tersi ne yapmak gerek. Benim sıpa resmen iki ayak üstünde yürümeyi ogrendi kerata şuan ilk günleri kavga ile başladı
Dostum bi ayakkabı kutusunun içine koy ikisini üstünü bez ile kapat dar alan ister istemez çiftleşiyorlar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,019
23,241
113
Selamın aleykum dostlarım evde kedi besleyip disardan gelen kedi ile nasil ciflestirebilirim bir tane ayni irkdan disi getirdim eve benim kedi sanki misafir gelen oymus gibi davranmaya basladi normalde erkek pesinden gider bizde durum tam tersi ne yapmak gerek. Benim sıpa resmen iki ayak üstünde yürümeyi ogrendi kerata şuan ilk günleri kavga ile başladı
Kediyi betondan al zature olcak

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
165
43
Kediler uzaylıdır. Bir uzaylı yetmez gibi birde onunla çoğalacak alfa uzaylıyı getirmiş. Dünyanın sonunu kediler pardon uzaylı kediler getirecek. Gece sen uyurken onlar uzaylı gerçek vücutlarına bürünüyor ama bunu sen anlayamazsın. Sıkıntı büyük bak sana diyim. Ciddiyim çok kötü geçecek bu gece senin için. Bence onları eve kilitle siz evi boşaltın gidin sağda solda bir yerde kalın. Allah hiç kimseyi uzaylı kedi lanetine bulaştırmasın.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
165
43
Gülme bak sana sıkıntı büyük diyorum