- 11,249
- 10,862
- 113
kiralık oturuyo hocam. yazdım cevap bekliyom
Aynen mal beyanida vermesi lazimİcra dairesine gidip mal beyanında bulunsun üstüme birşey yok borcumu işe başladığım zaman ödeyebilirim diye işe başlayana kadar takip durur
kiralık oturuyo hocam. yazdım cevap bekliyom
Aynen mal beyanida vermesi lazimİcra dairesine gidip mal beyanında bulunsun üstüme birşey yok borcumu işe başladığım zaman ödeyebilirim diye işe başlayana kadar takip durur
saolun venom bey. mal beyanı yaparsa avukattan icradan komple kurtulurmu. belki yapmıştır bilmiyomda onu yapınca çözülüyomu yani işAynen mal beyanida vermesi lazim
Icra ekibi evin halini görüp cebinden kayıp bonusu bırakıp gidiyolarmış.. 👊😨sizin yazdıklarınıza güveniyomda icracılarada güveniyom ag🤣 hanginizin dediği esas doğru çözemedim
🤣valla ya. burdan iş çıkmıcak gibi bakam nolcak merakla bekliyoz. yazanlar saolsunIcra ekibi evin halini görüp cebinden kayıp bonusu bırakıp gidiyolarmış.. 👊😨
Birak kendi bildiğini yapsin arkadasin
valla ben hayatı skmşm bana böyle bişi olsa kralı gelse karşı çıkarımda arkadaş kız, yemiyo heralde cesareti yok. ben gitsemde faydası olmaz herşeyi daha karışık hale getirmeyim bilmiyom bakam nolcakHocam benim kefillikten değilde normal borçlara avukat arayıp taciz ediyordu hergün dedim birdaha ararsan senin hakkında suç duyurusunda bulunucam sikayet edicem dedim , bi insan bu kadar darlanmaz dedim napıyosan yap icramı başlatcaksın ne başlatıyosan başlat görevini yap beni arama , hala ses seda yok fena patlıycak biyerde ama nerde şu 1sene içerisinde oldu hepsi
hiçbişey olmaz artık evden falan bişey alamıyolarvalla ben hayatı skmşm bana böyle bişi olsa kralı gelse karşı çıkarımda arkadaş kız, yemiyo heralde cesareti yok. ben gitsemde faydası olmaz herşeyi daha karışık hale getirmeyim bilmiyom bakam nolcak