Leverkusen maçına çok kişi üst koy dedi ben koymadım nereye kadar gelecek her haft üst geliyor bu maçların hepsını 3 saat analızledım dostumBazi isler nasip kismet herhde. Boyle bir kupona 50 kisi oynasa leverkusen maci 1,5 üst koyardi herhalde
Süper kazanç süper analiz maşallah 🧿Leverkusen maçına çok kişi üst koy dedi ben koymadım nereye kadar gelecek her haft üst geliyor bu maçların hepsını 3 saat analızledım dostum
Tebrikler. İyi analiz yapmissin gercekten. Yoksa cok yazik olucakmis.Leverkusen maçına çok kişi üst koy dedi ben koymadım nereye kadar gelecek her haft üst geliyor bu maçların hepsını 3 saat analızledım dostum
İşin Sırrı Şamanlarda Gizli Dost Şaman Resmı koyduk artık olsunTebrikler adam son maça kaliyo 20 dkda geliyo biz son maç 2 0 öndeyiz 2 3 kaybediyoruz nedir bu işin formülü cozemedim
Birazda şans dost oda bizde yok maalesefTebrikler adam son maça kaliyo 20 dkda geliyo biz son maç 2 0 öndeyiz 2 3 kaybediyoruz nedir bu işin formülü cozemedim
İş yapar mı bu ona göre farklı versiyonu bulalım bizdeİşin Sırrı Şamanlarda Gizli Dost Şaman Resmı koyduk artık olsun
Yapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksınİş yapar mı bu ona göre farklı versiyonu bulalım bizde
Tebrikler dostYapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksın
Nekadar Aldın DostTebrikler dost
19 k dostNekadar Aldın Dost
ya hep bu erhan yüzünden rulet oynuyo insanlar site adamı belli evolution adamı @erhanbey22Yapıyor Dost Denıyenler Var 2li kombinden fazlayı gecmıceksın Rulete girmiceksin Slot oynamıcaksın En önemlisi Cekıceksın Bazı arkadaslar Gibi Parayı begenmemezlık Yapmıcaksın
19.5k19 k dost
Adam rulette yanlislikla 2 ye 150 TL basiyor 2 geliyor. Ben yemin ediyorum 1 numara haric 36 tane rakama farkli miktarlar oynadim.1 e oynayana kadar sure doldu ve 1 geldi.Tebrikler adam son maça kaliyo 20 dkda geliyo biz son maç 2 0 öndeyiz 2 3 kaybediyoruz nedir bu işin formülü cozemedim
Küsüratlar ile ilgilenmiyorum dost