- 6,130
- 2,880
- 113
Bende 19K olsaydı şimdi konu açıyordum oye olurken adımın ilk harfini ufak yazdım diye 19K yine sildiler diye
3 dkda izin 4. Dkda ödendi dostum@Kelv1n Dost paran Geldimi Merak Eden Arkadaslar Varda
Ne güzel işte dostum keşke her site böyle olsaRotayabak hele 3 dkda izin verildi diyor 😁 insan bi kimlik selfie ister ikametgah ister sabah saat 8 de verin der. Envai cesit pustluk var ama yapmiyorlar 😁
Geldi geldiHocam geldi mi paran @Kelv1n
Süper helal olsun Rotabet3 dkda izin 4. Dkda ödendi dostum
7 k ya satilma ihtimali var bende cok aldim knk ole. Emanet gibi biseydi artik. Gecici olduunu alirken bile hissediyorum 😁10klik telefon alırsan yaramaz kanka😁
Dost kazancın Daim Olsun Dakkayı merak ettım ondan sordum3 dkda izin 4. Dkda ödendi dostum
Knk suana kadar 100 k ya yakin kazandığım para var bi b.k yaradığını gormedim bundan sonra parayi hatunlara vericem10klik telefon alırsan yaramaz kanka😁
Izin verildiğinde söyleseydin dm kuyruga girerdik dost simdi sabaha kadar sıra gelmez😁3 dkda izin 4. Dkda ödendi dostum
Bas bas paraları leylayaKnk suana kadar 100 k ya yakin kazandığım para var bi b.k yaradığını gormedim bundan sonra parayi hatunlara vericem
Ole knk kenarda para varmis gibi kolay satiliyo bide7 k ya satilma ihtimali var bende cok aldim knk ole. Emanet gibi biseydi artik. Gecici olduunu alirken bile hissediyorum 😁
Esnaf kan agliyo Turkiyedeki telefoncularin %10 u son 3 ayda senin kadar cihaz alim satimi yapmamıştir knkOle knk kenarda para varmis gibi kolay satiliyo bide
bende diyorum site niye yavaşladı kapatın şu dmyiIzin verildiğinde söyleseydin dm kuyruga girerdik dost simdi sabaha kadar sıra gelmez😁
Knk ac beyaz showu şemmane var bende sna gelsinBas bas paraları leylaya
Gizli sekmeyi kapat dost sucu dmde aramabende diyorum site niye yavaşladı kapatın şu dmyi
hemen vpn kapatıyorum pardon yawGizli sekmeyi kapat dost sucu dmde arama