Site adamısın site dolandırıcıbu site sana ne yaptı bir ekran görüntülerini at sitede cevabı ekran görüntülerini atmazsa yada cevap vermezses bende heryerde seni savunacam
bu sitenin temsilcisi bir gelsin baksın bunlara adım gibi eminim bunlar suçlu .dSite adamısın site dolandırıcı
Kardeşim 1 saat simit satsan 200 lira toplarsın ya4 tl mı lazım dedım adam 50 tl 5000 yapmıs 400 cekmıs neden sansımızı denemeyelım ?
Velede bak site adamı yeni açmış hesabi bizi karalıyor lan git konulara bak aw aveli jackpot kazancını sildi diyorum ne anlatıyorsun sen veledi zina @Brn2nlkcojuk
sadi6734
Brn2nl
Graphicios
Bu site beni ödedi madem sizi dolandırdığını idda ediyorsunuz site sahiplerine sesleniyorum yazsınlar kullanıcı adlarını bunlar site sahipleri de atsın bu kullanıcı adlarına neden ödeme yapmadığını böyle boş boş adamlar yüzünden siteleri karalamaktan başka birşey yapmıyorsunuz. 10 ocakta kayıt oldum 4700 yatırımım var 38000 tl ödeme almışım sizin gibi adamlarda 3e 5e alamadım diye ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor. Aha yazıyorum yine haklıysanız yazın kullanıcı adınızı canlı desteğe yazdım attım burayı onlarda gelip baksınlar kim haklı kim haksız
Yakında Got verene 100 tl diyecekler soylim sana 🤣Almayın şunları almayın ya 5000 yap 400 çek nedir ya
Ben böyle bunu sana yorum yapmayı bıraktım gerçi ama bilmeniz için söylüyorum bu tip sitelere üye olmayın çünkü daha sonra bir şekilde size ulaşıyorlar ve bu şekilde bir Bonus vermiyorlar çok daha düzgün bir Bonus veriyorlar ama üyelik açmış iseniz maaleseflink pls
250 çekim talebi geldi bilginizdLink varmı reis