Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kıdem Tazminatı HK.

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
122
43
Merhaba dostlar 4 senedir aynı firmadayım 1 den fazla maaş haczim var bugün itibariyle noterden ihtarname çekip çalışma saatlerinin esaslı değişikliği nedeni ile haklı fesih yapabiliyorum lakin alacağım kıdem tazminatı direk icra dairesine gönderilecek bunun yerine avukata vekalet verip avukat aracılığı ile arabulıculuk görüşmeleri yapılsa ve avukat ödemeyi kendi hesabına yapabilir mi avukatım bunun mümkün olacağını söylüyor vaktım kısıtlı yaşayan bilen varsa yazabilir mi?

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,535
1,765
113
Merhaba dostlar 4 senedir aynı firmadayım 1 den fazla maaş haczim var bugün itibariyle noterden ihtarname çekip çalışma saatlerinin esaslı değişikliği nedeni ile haklı fesih yapabiliyorum lakin alacağım kıdem tazminatı direk icra dairesine gönderilecek bunun yerine avukata vekalet verip avukat aracılığı ile arabulıculuk görüşmeleri yapılsa ve avukat ödemeyi kendi hesabına yapabilir mi avukatım bunun mümkün olacağını söylüyor vaktım kısıtlı yaşayan bilen varsa yazabilir mi?
Maaş haczın varsa dırek icraya kesılır iş yerı oranın hesabına atar

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,132
4,615
113
Muhasebe direk icra ile iletişim halinde dost. Alacağın ne varsa icraya düşen pay hakkına tâbi.

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
122
43
Nasıl bı esaslı değişiklik oldu üstat anlatabilir misiniz normal çalışma dan vardiyaya mi gectiniz
Dostum işe girerken vardiyalı kabul ettim 6 gün günde 7.5 saat idi sene içerisinde 2 vardiya 3 vardıya döndük durduk şuan haftada 5 gün sabah 07.30 akşam 17.30 diğer vardiya ise aksam 17.30 gece 03.30 buda hem çalısma saatleri uzuyor hemde zorlayıcıkuşulu ortaya koydugu için yasal değil firmada kalbjl ettı bunu anlaşıp icradan parayı kurtarma derdındeyım

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,351
9,955
113

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
216
52
28
Diyelimki üç tane icran var işten çıkış aldın tazminatin ilk sıradaki borca qider kalan para varsa 2 inci icraya geçer sadece maaşını elleyemez onu söyle muhasebe maaşına elletme kardeş geçmiş olsun

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,628
1,986
113
Aynı dertten bende müzdaribim bende almanın yollarını arıyorum aklıma gelen hiçbir hak talep etmiyyorum diye taahhüt verip başka hesap dan bana ypllanmasını talep edeceğim tabi şirket avukatı kabul ederse ki zayıf ihtimal

Ewoesen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
232
122
43
Aynı dertten bende müzdaribim bende almanın yollarını arıyorum aklıma gelen hiçbir hak talep etmiyyorum diye taahhüt verip başka hesap dan bana ypllanmasını talep edeceğim tabi şirket avukatı kabul ederse ki zayıf ihtimal
Umrarım alırız dost kurulsal bi firma değilse belkı kabul ederler

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,535
1,765
113
Kardeş hıcbır alacağım yoktur dıye imza atıp sana Resmi hesaptan usulsüz neden yolladıgı bellı olmayan parayı verir mı sırket neden verdıgını ispat edemeyecegı parayı sence

agasar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,780
447
83
Ancak şu olur mahkeme 2_3 sene sürer zaten
O sıra gidersin icralık olduğun yerlerle anlasirsin

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,751
1,106
113
Muhasebe isterse yapar şirkete borcu vardı elden avanslar aldı ona kesildi diye yazı yazar alabilirsin