- 140
- 27
- 28
Hemen yüklüyorlar bana hemen verdiler
Kimden istedin hemen yukledilerHemen yüklüyorlar bana hemen verdiler
Canlı destektenKimden istedin hemen yuklediler
İsmi neydi vereninCa
Canlı destekten
Dostum 3.defa bağlandım.Free bonus istemiştim hala hesabıma yatmadı dedim.Kontrol etti yatırdılar.Daha önce almıştım.Sende aynısını söyleGenclerbirligi senin dedigin gibi talep isleme alindi dedi poyraz hesaba gecmedi
3 defa aldım diyen kim3 defa aldım diyenler sallamayın len
Ben 2.kez aldım dostumdaha önceden bonus alanlar yararlanamıyor 2.kez aldım diyenler laf olsun diye konuşmazsanız sevinirim
bende daha önce almıştım canlı destek bonus aldıgım tarihe kadar söylüyor ve vermiyor zaten bonus 02.07.2018 tarihinden sonraki üyelikler için geçerliymiş o yüzden insanlarla dalga geçmeyinBen 2.kez aldım dostum
Bir iki kişi olsa her neyse dalga geçiyorlar denilebilir 5,6 kişi birden dalga geçecek değil yabende daha önce almıştım canlı destek bonus aldıgım tarihe kadar söylüyor ve vermiyor zaten bonus 02.07.2018 tarihinden sonraki üyelikler için geçerliymiş o yüzden insanlarla dalga geçmeyin
Kimseye yalan borcum yok ister inan ister inanma keyfin bilirbende daha önce almıştım canlı destek bonus aldıgım tarihe kadar söylüyor ve vermiyor zaten bonus 02.07.2018 tarihinden sonraki üyelikler için geçerliymiş o yüzden insanlarla dalga geçmeyin