Arkadaşlar bileniniz vardır şimdi ben 2k kira veriyorum ev sahibi %100 zam yaparak 4k kira isteme hakkı varmı ben araştırdım soruşturdum maksimum %30 yapa bilir deniyor tecrübesi olan varmı asgari ücret ile çalışıyorum 4k nasıl verecem ben?
Kirve kanundan falan anlamam yapma hakkı varmı %100 laŞikayet Et .. Hiç Bisi Yapamaz Yada Ordan Çık Benim Eve Geç Benim Kiracim Ol 😁
5 seneden az ısen yapamazKirve kanundan falan anlamam yapma hakkı varmı %100 la
11 senelik kanka benim de o kadar artış yapma hakkı doguyormu 5 senelikten fazlaysam5 seneden az ısen yapamaz
Kontrata Bağlı Kontratta Sözleşme Süresi Ne Olarak Geçiyor Sözleşmeleri Zam Oranı Ne Onu Bilmek Berek Ama Kontrat Yoksa %100 Degilya %5000 Olsa Yine YaparKirve kanundan falan anlamam yapma hakkı varmı %100 la
Ben vermem dedim de kadına kocamla konuş dedi işin sonu kan heraldeYapamaz, ayrica kiraciyi evden zorla cikarmak imkansiza yakindir.
Kontrat var yıllık yılda bir 200 filan zam yapıyordu az önce aradı deli etti beni %100 zam dedi kafam attıKontrata Bağlı Kontratta Sözleşme Süresi Ne Olarak Geçiyor Sözleşmeleri Zam Oranı Ne Onu Bilmek Berek Ama Kontrat Yoksa %100 Degilya %5000 Olsa Yine Yapar
Kontrat Varsa Bi Şey YapamazKontrat var yıllık yılda bir 200 filan zam yapıyordu az önce aradı deli etti beni %100 zam dedi kafam attı
Ev sahibi kadın kafamı attırdı dedim kocana a söyle o arasın beni işin sonu kan kirve 5k maaş al 4k kira ver dikerler böyle işi yakarım binayıda gider içerde yatarımKontrat Varsa Bi Şey Yapamaz
Bisi Yapanda 🤣🤣 Kontrat Varsa Hiç Bisi Olmaz YapqmqzEv sahibi kadın kafamı attırdı dedim kocana a söyle o arasın beni işin sonu kan kirve 5k maaş al 4k kira ver dikerler böyle işi yakarım binayıda gider içerde yatarım
Kontrat var ben yarın bi avukat bulur konuşurum çıkara bilirse gelsin çıkarsınBisi Yapanda 🤣🤣 Kontrat Varsa Hiç Bisi Olmaz Yapqmqz
Avukata Gerek Yok Yaw Yapamaz Eger Zam Yapar İsterse Vermiyorum Dersin Mahkemeye VerirsinKontrat var ben yarın bi avukat bulur konuşurum çıkara bilirse gelsin çıkarsın
Moralim alt üst oldu keyfim kalmadı şimdi öyle bir sövecem ki ban yiycem böyle devletindeAvukata Gerek Yok Yaw Yapamaz Eger Zam Yapar İsterse Vermiyorum Dersin Mahkemeye Verirsin
Niye ev sahibi sen değilsin istediği gibi yapar edemezsin 😄😄😄Moralim alt üst oldu keyfim kalmadı şimdi öyle bir sövecem ki ban yiycem böyle devletinde
Evi çok var mal mülk çok Allahsız kitapsız ınHiçbir şey yapamaz sadece tek evi varsa ve bu ev senin oturduğun ev ise o zaman çıkartabiliyor
Senin tuzun kuru galiba bacıNiye ev sahibi sen değilsin istediği gibi yapar edemezsin 😄😄😄