Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kira Hakkında

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,502
22,760
113
En güzeli anlaşarak sorunu çözmen ters düşersen evden çıkarır durduk yere düzenin bozulur

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,272
113
Arkadaşlar bileniniz vardır şimdi ben 2k kira veriyorum ev sahibi %100 zam yaparak 4k kira isteme hakkı varmı ben araştırdım soruşturdum maksimum %30 yapa bilir deniyor tecrübesi olan varmı asgari ücret ile çalışıyorum 4k nasıl verecem ben?
Kardes tefe tufeye gore ayarlaniyor en son %34du sanirim cok sikintili isler.benim ev sahibide bana ayni seyi deniycekti muhtemelen ama benim dişli oldugumi biliyor bana o teklifinsunamadi direkt evden cik ben evime gecicem dedi.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
tostlar bu iş böyle olmayacak bakın ben tekerlekli sandalye ayarlıcam biri de beni sürsün çok para var bu işte

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,272
113
Kontrata Bağlı Kontratta Sözleşme Süresi Ne Olarak Geçiyor Sözleşmeleri Zam Oranı Ne Onu Bilmek Berek Ama Kontrat Yoksa %100 Degilya %5000 Olsa Yine Yapar
Ama kontratsiz kiraci oturtmakta kanunen yasaktir heralde.ben komtrat yaptim ilk tasindigimda sonra bana subat ayinda dediki gelcem kontrat yapicaz o ara kiralar uctu bana dediki evimi bosalt evime gecicem ben cikmiycam tabiki yalan konusuyor gevsek.cunku ciksam ben 3 4 kdan asagi ev bulamam oda burayi en az 3 k ya verir suan 1 k

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Kardes tefe tufeye gore ayarlaniyor en son %34du sanirim cok sikintili isler.benim ev sahibide bana ayni seyi deniycekti muhtemelen ama benim dişli oldugumi biliyor bana o teklifinsunamadi direkt evden cik ben evime gecicem dedi.
2023 te Allah büyük abi seçim bi gelsin

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Ama kontratsiz kiraci oturtmakta kanunen yasaktir heralde.ben komtrat yaptim ilk tasindigimda sonra bana subat ayinda dediki gelcem kontrat yapicaz o ara kiralar uctu bana dediki evimi bosalt evime gecicem ben cikmiycam tabiki yalan konusuyor gevsek.cunku ciksam ben 3 4 kdan asagi ev bulamam oda burayi en az 3 k ya verir suan 1 k
TÜFE'de (2003=100) 2022 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre %4,81, bir önceki yılın Aralık ayına göre %16,45, bir önceki yılın aynı ayına göre %54,44 ve on iki aylık ortalamalara göre %25,98 artış gerçekleşti. Buna göre kira artış oranı %25,98 oldu.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,272
113
TÜFE'de (2003=100) 2022 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre %4,81, bir önceki yılın Aralık ayına göre %16,45, bir önceki yılın aynı ayına göre %54,44 ve on iki aylık ortalamalara göre %25,98 artış gerçekleşti. Buna göre kira artış oranı %25,98 oldu.
Konu sahibi okusun.ama bnce bu veriler yalan bu kdr dusuk degil herseye %200 %300 zam geldi

kareas46

Zor Be Kirvem Zor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
1,352
113
Kontratın Süresi Önemli 5 Senelikse 5 Senelik 10 Senelikse 10 Senelik 1 Senelikse Naneyi Yedin Zaten Kontrata Senede % Kaç Zam Yapılacağını Yazması Gerek O Hesaptan Her Sene Zam Yapılır Kafasına Göre Ben %100 Yaptım Diyemez Ama Kontrat Yoksa İstediği Zammı Yapar

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,117
612
113
Efe Tüfe muhabbeti var kardeşim kontratina bak , eger sözleşme yapmadiysan zaten sorun yok.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,940
47,272
113
Efe Tüfe muhabbeti var kardeşim kontratina bak , eger sözleşme yapmadiysan zaten sorun yok.
Bnim kontrat suan yok bu sene temmuzda 2 yil olucak ilk kontrat 1 yillikti bidaha yapmadi ev sahibi simdi evden cik diyor ne yapabilirim kardes bilgin varmi?