Aceyip mersi hacı 👊🏻Bol şanslar kank
Aceyip mersi hacı 👊🏻Bol şanslar kank
Ortalarda yoksun unuttum valla dün kapını çalmayı 😄 bu akşam uğrayabilirim ama 😁Bol şanslar, dostlarımız belli paralanmış ki Avustralya kadın liglerine kadar zevkine kupon yapıyor:d
Haftaici çalışıyorum pek bakamıyorum foruma dost 🤣 Noel babayı beklicez o zaman bu akşam 🤣Ortalarda yoksun unuttum valla dün kapını çalmayı 😄 bu akşam uğrayabilirim ama 😁
Bol şanslar reisEylesine takip edem diye oynadım kazanırsa bir arkadaşı pıçaklarım 🗡Ekli dosyayı görüntüle 442727
Dün kazandım borçlara dağıttım bugünde koparırsak bir şeyler inşallah 😄Haftaici çalışıyorum pek bakamıyorum foruma dost 🤣 Noel babayı beklicez o zaman bu akşam 🤣
Bizim o is yatar o zaman 😂Dün kazandım borçlara dağıttım bugünde koparırsak bir şeyler inşallah 😄
Öyle deme ula belli olmaz 😅Bizim o is yatar o zaman 😂
Varmi bi 200k kazanç 😂Dün kazandım borçlara dağıttım bugünde koparırsak bir şeyler inşallah 😄
Daimon nasılsın reisGeçmiş olsun reis
İyiyim reis bu aralar kuponlarım gelmiyor şanssızlık var üzerimdeDaimon nasılsın reis
Beni anlatmışsın reis 😏 iyiyim reis tesekur ederim , telefon lazimmi sana reisime bi guzellik yapayim iphone 15 satayım 😂😍İyiyim reis bu aralar kuponlarım gelmiyor şanssızlık var üzerimde
Nasılsın reis
50kya limit bozdum birine, telefon elimde satmadim 😁 dosta gitsinİyiyim reis bu aralar kuponlarım gelmiyor şanssızlık var üzerimde
Nasılsın reis
Teşekkür ederim reis iyi forumlar 🤠Beni anlatmışsın reis 😏 iyiyim reis tesekur ederim , telefon lazimmi sana reisime bi guzellik yapayim iphone 15 satayım 😂😍