bol şansÖyle takip edeyim diye oynadım kazara gelirse hakkını veririz 😄Ekli dosyayı görüntüle 441072
Enişte tek golden yata yata bir hoş olduk hem baskette hem futbolda bir sayıdan gidiyoruz nedir bunun çözümü fitik kalmadı gayriOoo kırmızı kardeş bol şans
Ağlıcan dost güzel ağlarsan geliyo kuponlar denendi onaylandıEnişte tek golden yata yata bir hoş olduk hem baskette hem futbolda bir sayıdan gidiyoruz nedir bunun çözümü fitik kalmadı gayri
bazen oluyor evet bazende olmuyorAğlıcan dost güzel ağlarsan geliyo kuponlar denendi onaylandı
O zaman akşam bir kombine yapayım soğan doğrarken. Tekli iyide kombine beceremiyom yav yan yatıyor çamura batıyor bir golden kayboluyorAğlıcan dost güzel ağlarsan geliyo kuponlar denendi onaylandı
soganlı ıyı gıderO zaman akşam bir kombine yapayım soğan doğrarken. Tekli iyide kombine beceremiyom yav yan yatıyor çamura batıyor bir golden kayboluyor
Bug bulmuş Enişte bizde bir deneyelim 😄soganlı ıyı gıder
keske dun bende aglasaydım tek golden yattık yaBug bulmuş Enişte bizde bir deneyelim 😄
Yapma yav hangi maçtan yattınkeske dun bende aglasaydım tek golden yattık ya
gıronaYapma yav hangi maçtan yattın
Bol şanslarÖyle takip edeyim diye oynadım kazara gelirse hakkını veririz 😄Ekli dosyayı görüntüle 441072