Mayko kendini övmeye devam et. Kendini öven adamın bi baltaya sap olduğunu görmedim şimdiye kadar ama sap a iyi balta olduğunu gördüm.Senin kimi her dalda degilim kiminnkostugu belli her çekilişde 1 inci siradasinparanin köpeği sennolabilirsin ama.ben digilim kardes
Ben kendimi ovmuyorum kardeşim sen gereksiz muhabbet yapıyorsun burda yasak olmasa sana bilmedigin cümleleri ogretirdim anladın kalkipda öyle yuksekden konusamazsnMayko kendini övmeye devam et. Kendini öven adamın bi baltaya sap olduğunu görmedim şimdiye kadar ama sap a iyi balta olduğunu gördüm sadece.
Şansını çok zorlama oğlum anladın geldiğin yere gonderirim seniSen cümle kurmayı öğren sonra gel. Mayko nedir aq
Yüksekten konuşan sensin. Aşağı çektim diye mi zoruna gitti seninBen kendimi ovmuyorum kardeşim sen gereksiz muhabbet yapıyorsun burda yasak olmasa sana bilmedigin cümleleri ogretirdim anladın kalkipda öyle yuksekden konusamazsn
Lan veledi mahlukat boş rüzgar safi seni seni kim tinnar oğlum tenekeYüksekten konuşan sensin. Aşağı çektim diye mi zoruna gitti senin
Başkanım size zahmet bakinyukari sabahdandir adam salça oluyor ergen ergen
Kardeşim tamam uzatmaYavrum benim heyt be
Başkanım paranin köpegi diye başlattı kavgayı birde haklıymış gibi tavır takiniyor
@tamer21 herkes burda kavga ediyor sen burda kulisbet sitesini paylaşıyorsun maltamer21 kulisbet cekimim
@pirlo Tamam sakin ol lütfenMevzuyu çarpıtma kirvee.
Mesele kuponla hava atmaksa al sende bunu boynuna dola gezdir. 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 584574
Aylık ücretli forum olsun o zaman kimin parası var yok çıkar ortaya.kısa ve öz paran yoksa foruma takılmayacan yoksa ya mıllete salça olursun yada yancı çok şükür ikiside deilim lafım kimseye deil üstüne alınıp laf sallamasın cevap vermem sıradan şeyler için kalp kırmaya değmez