- 2,257
- 2,190
- 113
5 oran veriyor gelmesi yüksek
Ekli dosyalar
-
58.8 KB Görüntüleme: 117
Peki5 oran veriyor gelmesi yüksek
Site ne5 oran veriyor gelmesi yüksek
Gelirse günlük kupon parası cıkar gelmezse yapacak bişey yokBiri patlar bence Aynı maçlara 0.5 üstte açtı .
@Kirveee bol şanslar abi inşallah gelecek takip edicem5 oran veriyor gelmesi yüksek
Doğru soyluyon bı ihtimal diye basiyoruzGelirse günlük kupon parası cıkar gelmezse yapacak bişey yok
Slot dan gayet iyi dün wpden ulaştılar yatırım kadar %50 fs veriyoruz dediler 250 fs alıp 5 tl kazanmakta var en azından spor da ne yaptığımızı biliyoruz mantık yürütüyoruz ihtimal cokDoğru soyluyon bı ihtimal diye basiyoruz
Valllahi bana hep geciriyolar. Paramız kalmasın diye holi JoJo Matta slot oynuyom daha çok borca sokuyolarSlot dan gayet iyi dün wpden ulaştılar yatırım kadar %50 fs veriyoruz dediler 250 fs alıp 5 tl kazanmakta var en azından spor da ne yaptığımızı biliyoruz mantık yürütüyoruz ihtimal cok
Kısmet ben genelde özelleri betsat da oynuyorum bir cok secenek oluyor limit de iyi basılıyorValllahi bana hep geciriyolar. Paramız kalmasın diye holi JoJo Matta slot oynuyom daha çok borca sokuyolar
İspanya ve Fransa tur atlar reis
Belli olmaz reis futbolda her şey mümkün banko maç yok gibi öyle bi turnuva ki üst maçlar alt bitiyor alt maçlar üst bitiyor bazen korner show oluyorİspanya ve Fransa tur atlar reis
Portekiz ve Almanya güven vermiyor bana İspanya turnuva da sadece 1 gol yedi oda kendi kalesine attı benim gözümde kupanın sahibi İspanyaBelli olmaz reis futbolda her şey mümkün banko maç yok gibi öyle bi turnuva ki üst maçlar alt bitiyor alt maçlar üst bitiyor bazen korner show oluyor
İspanyaPortekiz ve Almanya güven vermiyor bana İspanya turnuva da sadece 1 gol yedi oda kendi kalesine attı benim gözümde kupanın sahibi İspanya