Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kitap satimi

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben matbaada çalışıyorum 3 senedir roman kitapları yapıyoruz fazla kalan kitapları evime getiriyorum yaklaşık 500 adet açılmamış kitap var bunları satabilirimiyim çoğu bandrolsuz ama korsan değil fazla olan kıtalara bandrol vuramiyoruz bildiğiniz bir yer varmı ?

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Durumu olmayipta alamayan varsada verebilirim bir kısmını tanıdığınız felan varsa

pcmause

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
148
2
18
Merhaba hocam , ben üni öğrencisiyim farkli türde kitaplari almak isterim ama durumum pek müsait değil

Eren44

Profesör Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,689
1,947
113
Kardeşim D&R ye çalışıyoruz oradaki kitapların hepsi bende mevcuttur hemen hemen ünlü oyuncuların Kitaplarida var farklı tür derken nasıl bişey istiyorsun

pcmause

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
148
2
18
Kardeşim D&R ye çalışıyoruz oradaki kitapların hepsi bende mevcuttur hemen hemen ünlü oyuncuların Kitaplarida var farklı tür derken nasıl bişey istiyorsun
500 tane kitap var dedin ona ithafen ayni olmayan kitaplari kastettim.Yani 1 kitaptan 10 adet almayayim demek istedim.

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben matbaada çalışıyorum 3 senedir roman kitapları yapıyoruz fazla kalan kitapları evime getiriyorum yaklaşık 500 adet açılmamış kitap var bunları satabilirimiyim çoğu bandrolsuz ama korsan değil fazla olan kıtalara bandrol vuramiyoruz bildiğiniz bir yer varmı ?
Bende talibim aydinda oturuyorum.ne tur olsa okirim valla.kitpligi tukettik suan kuranla.incili okuyorum mecburuyetten yokluktan :) ama iyi oldu buda bilincsiz salak salak.dolasmayalim demi :) 05551811859 whtsup numaram ulasirsan sevinirim.

kelozturk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
396
84
28
Durumu olmayipta alamayan varsada verebilirim bir kısmını tanıdığınız felan varsa
Ben çalışmıyorum durumum yok yeni taşındım evin bir odasını kütüphane yapacağım eğer vermek istersen ben talibim dostum.

holaamigo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
283
100
43
Eğer ciddiysen kitapları köy okullarına gönderen organizasyonumuz var bana özel mesaj at lütfen.

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,141
473
83
Yüzüklerin Efendisi 3 Kitap Tek Cilt
Hobbit

İkisinide okudum duruyorlar
Daha fazla J. R. R Tolkien kitabı için, varsa elinde isterim. Ayrıca Manga varsa onlara da talibim :D

aiplaeso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
949
327
63
Satmak yerine kütüphanesi olmayan veya olupta kitapları olmayan köy okullarına göndermeni öneririm.

korhankaya48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
1,058
113
Adama telimizi verdik ama amac farkli sanirims es seda yok

Deromoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
143
50
28
Aldigi kitaolari satmaya kalkacak adam taniyorum burda

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
Tanesi 50 kuruştan istediğin kadar kitap alırım 500-1000-2000

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
Yalnız bir iki numune foto atman lazım

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Çeviri romanlar mı yoksa yerli romanlar mı? Eğer yerli ve orjinal ise sayfa sayısı ve içerik olarak belirtirsen sevinirm.