- 2,478
- 957
- 113
Çok iyiydi be resmen film gibi
Ekli dosyayı görüntüle 118084Ekli dosyayı görüntüle 118085Ekli dosyayı görüntüle 118086Ekli dosyayı görüntüle 118087Ekli dosyayı görüntüle 118088Ekli dosyayı görüntüle 118089Ekli dosyayı görüntüle 118090Ekli dosyayı görüntüle 118091
DİĞER KIZLA HESAPLAŞMA
SEVGİLİSİ
Görev aşkıyla yanıp tutuşan Taha abimiz
DİLARA EDİT
ADRES VERDİ
kendisi gelemedi
blöfü yedi
osmana kim mesaj attı lan bi link verdik pişman ettiniz adam gördüğü yerde oyacak beni
Osmana ayar verilecek
OkumadımAynı Durum benim başıma 11 yıl önce geldi Lise son sınıfım o zamanlar ya da Lise mezunu olup Üniversite için bekliyorda olabilirim
Benim eskı kız arkadaşım sandığım gibi sürekli benim paramla yiyor içiyor sorun yok yesin benimde hosuma gidiyor. O zamanlar parada kazanıyoruz.Babada veriyor.
Neyse sinemaya gidiyoruz, dediği bir kelime var açık açık diyeyim , sinemaya gidipte arkada oturanlar bilir ) Yani gösteririm ama ya da işte anlayın o ayakkabıyı alacaksın bana dediği ayakkabı da 2010 yılında 300₺ olan ayakkabı , dedimki tamam alıcam edicem derken , oldu bitti.
Sonra para bitti ya AŞK ta bitti aga bizde.
Sen misin beni terk eden para yok diye. Gittim bunu yolun kenarında durdurdum . Dedim ver paraları ayakkabının parasını ver diye tutturdum , telefon almıştım sanırım e*250 onuda ver dedim vermedi, ama sonra geldi ayakkabıyı parçalayıp vermiş bana . Telefonu vermedi.
Beyler diyeceğim para yedirmeyin ) Allahtan şu an fakirim para benim gibi adamları bozar Beyler )
Bende üşendim kardeşim ya 😂Okumadım
Abi onu diyecektim bende bir iki arkadaş sen zannetmiş 😂😂Konudaki eleman ben değilim arkadaşlar
Pardon abi ben sen zannettim okuyunKonudaki eleman ben değilim arkadaşlar
verdiği paradan çok düştüğü durum üzücü, bu yüzden böyle bir şey yapmış olabilirAbi bu cocugu bulun bana bu alfayi hahshs
Ya simdi erkeklik falan bi tarafa o bos is. Adamin babasi calissin kendini yirttsin elalemin kezbani gelsn adama para itelesin. Helal olsun cocuga valla ben bunu yapamam ama adam haksizken hakli cikarmis kendini ALFA oglu ALFA HSHDJD
ula yepyeni üyesin konuyu nasıl buldunKardeşim sesli güldürdün, Allah'a seni güldürsün. Seni tahsilatçım yapabilirim, ışık var ))
Valla kanka ben sen cikicaksinndiye bayagi okudum bakdim sen degilsin cogunu atladim 😁😁 ama elemanin icerlemesine hayran kaldim ne icerlemis oyle la.dunyayi basina yikarmis parayi vermeselerKonudaki eleman ben değilim arkadaşlar
Sadwce gostermesinemi 300 verdin be kardesim 🤣🤣🤣Aynı Durum benim başıma 11 yıl önce geldi Lise son sınıfım o zamanlar ya da Lise mezunu olup Üniversite için bekliyorda olabilirim
Benim eskı kız arkadaşım sandığım gibi sürekli benim paramla yiyor içiyor sorun yok yesin benimde hosuma gidiyor. O zamanlar parada kazanıyoruz.Babada veriyor.
Neyse sinemaya gidiyoruz, dediği bir kelime var açık açık diyeyim , sinemaya gidipte arkada oturanlar bilir ) Yani gösteririm ama ya da işte anlayın o ayakkabıyı alacaksın bana dediği ayakkabı da 2010 yılında 300₺ olan ayakkabı , dedimki tamam alıcam edicem derken , oldu bitti.
Sonra para bitti ya AŞK ta bitti aga bizde.
Sen misin beni terk eden para yok diye. Gittim bunu yolun kenarında durdurdum . Dedim ver paraları ayakkabının parasını ver diye tutturdum , telefon almıştım sanırım e*250 onuda ver dedim vermedi, ama sonra geldi ayakkabıyı parçalayıp vermiş bana . Telefonu vermedi.
Beyler diyeceğim para yedirmeyin ) Allahtan şu an fakirim para benim gibi adamları bozar Beyler )
www.incisozluk.com.trGülmekten yarilmak isteyen www.incisozluk.com adresine takılabilir.Gerci ilk zqmanlardaki tadı yok ama idare eder.Ayrica ekşi sözlükte " yaran inci sözlük entry'leri " başlığını tavsiye ederim.Sunu da bilin ; artı 18 dir