Kızdan hoşlanıyorum ama reddetti beniOhooo benim yasim 30 bu yaşa kadar en az 30 kez reddedilmişimdir önemli olan özgüvenini kırmamak herkesin başına böyle şeyler gelir kızdan çok ne var next yap boşver başka bi kıza geç
Kahve icmeeye cardim reddetti işim var dediKızdan hoşlanıyorum ama reddetti beni
Aramıcan, sormıcan, karşısına çıkmıcan.Moraller bozuk
Ona inanmıyorumaşk büyüsü yapabilirim özelden ulaş
Onun yerini başkası tutarmi kiOhooo benim yasim 30 bu yaşa kadar en az 30 kez reddedilmişimdir önemli olan özgüvenini kırmamak herkesin başına böyle şeyler gelir kızdan çok ne var next yap boşver başka bi kıza geç
ZorAramıcan, sormıcan, karşısına çıkmıcan.
Zorlamanın lüzumu yok. Sadece sana zarar verir. Yürüyüp yoluna devam edeceksin.
Demitakılma dost zamanında kızlara yedireceğim parayı arsenale basarım diye yaşıyordum zerre pişmanlığım yok aşk gelip geçer kumar baki kalır
Sen daha gençsin, belli. Bu cümleyi daha çok kuracaksın. 😅Onun yerini başkası tutarmi ki
Gerek yok bunaHarcadığın kontörün parasını geri iste onuda özel oranda katlayıp yeni manita yap dostum
TmSen daha gençsin, belli. Bu cümleyi daha çok kuracaksın. 😅
Vayt çaklıt mokka olmaz mı dostBu sıcakta ne kahvesi cola içelim desen net düşmüştü
Ne yapalım ozmnBi kız seni red ediyo ve senimde moralin bozuluyosa yapman gereken tek şey özgüvenn eksikliğiini tamamlaman özgüvenin yerlerde kral