Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kızın Birine Kahve İçmek İçin Teklif Ettim Reddetti Ne Yapmalıyım Arkadaşlar

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
3 milyon borcu olan adamların bu konuyu okurken neler dediklerini düşünemiyorum.
Reddedildiysen zorlama istemiyordur hoşlanmamıştır yakışıklı zenginsen reddettiyse kriterleri farklıdır ya da belki konuşmanı diksiyonunu beğenmemiştir. Bi kızı kendine çekmenin en güzel yolu ona güzel şeyler söylemek değil tam tersi o yokmuş gibi davranmaktır biraz da piç olcan

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,061
9,981
113
Kral benim de kız arkadaşım vardı kızı benim eve davet etmiştim film izlemeye tuvalete girdi bak yalansız söylüyorum kol gibi bırakmış sifonuda çekmemiş baya soğudum sonra öyle derken konuşma kesildi ayrıldık
AFSGSGDHDBSBKSJDKKDLDKDNCNDKELD 🤣🤣🤣🤣🤣

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
826
101
43
Moralim çok bozuk yaaa herşey para deilki hayata arkdslar aşk da lzm sonucda hayata

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,312
43,851
113
Kral benim de kız arkadaşım vardı kızı benim eve davet etmiştim film izlemeye tuvalete girdi bak yalansız söylüyorum kol gibi bırakmış sifonuda çekmemiş baya soğudum sonra öyle derken konuşma kesildi ayrıldık
Öldüm gülmekten amk😂😂😂😂😂 hata kızda değil sende kral sevseydin bkunun rengine bile aşık olurdhn