Kız işi bittiEvlendikten sonra sıçarsa boşayacan mı
Kız işi bittiEvlendikten sonra sıçarsa boşayacan mı
evlenmemek için güzel bir sebepEvlendikten sonra sıçarsa boşayacan mı
boşver ciddi diyom bak insanı 10 yaş yaşlandırır 1sene çıksan her yönden sömürüyor insanı kızlar hayatını elinden alıyorKız işi bitti
Boktan bir sebepevlenmemek için güzel bir sebep
Daha önce buna benzerleri yaşamış ve üzülmüş olabilir..Dostum bu bayanla daha önce tanıştınız mı ve hangi ortamda teklif ettin kahve içmek..
Önce yaklaşımlarını arkadaşlık düzeyde yap..seni tanısın ki yakinlassin tepeden inme girme..
Ah bu gençler neler peşinde)Daha önce buna benzerleri yaşamış ve üzülmüş olabilir..
Ben kimya mühendislikte okurken 80 lerde ( ilk fakülte bu ) bir kız şişlide sinemaya gidelim dedi ( ben ondan hoşlanma olmadigindan) " o filmi seyrettim. " dedimAh bu gençler neler peşinde)
Yine Beşiktaş ta mahalleden ( erenkoy) den tanıdık 2 kız ben ve ev arkadaşıma hadi bira içelim dedi bizde kuruş yok Beşiktaş birahanesine gittik.ictik cakirkeyif dördumuz kolkola yürüdük.otobus ordan erenkoy evimize geldiler resmen teslim ..fakat biz yanasmadik..( geri zekaliydik)Ben kimya mühendislikte okurken 80 lerde ( ilk fakülte bu ) bir kız şişlide sinemaya gidelim dedi ( ben ondan hoşlanma olmadigindan) " o filmi seyrettim. " dedim
Böyle yüzlerce ornekYine Beşiktaş ta mahalleden ( erenkoy) den tanıdık 2 kız ben ve ev arkadaşıma hadi bira içelim dedi bizde kuruş yok Beşiktaş birahanesine gittik.ictik cakirkeyif dördumuz kolkola yürüdük.otobus ordan erenkoy evimize geldiler resmen teslim ..fakat biz yanasmadik..( geri zekaliydik)
baska birine teklif etmeyi dene .dMoraller bozuk
Kral boswrr kızlar bugün başka yarın bskabaska birine teklif etmeyi dene .d
Doru dedinboşver ciddi diyom bak insanı 10 yaş yaşlandırır 1sene çıksan her yönden sömürüyor insanı kızlar hayatını elinden alıyor