- 86,940
- 47,271
- 113
Ben daha talep edemedimkiBananekledi şimdi
Ben daha talep edemedimkiBananekledi şimdi
Dost Betofisi zaten ödemesi normalbeyler başka forumda ödeme yapmışlar haberiniz olsun ona göre değerlendirin çekimler 08.00 13.00 arası verilebiliyormuş bizim maç ertelenmese belkide verecektik çekim
o ne oluyor dost ben çok anlamamDost Betofisi zaten ödemesi normal
Yani Kıbrısta bu site betofisi şube olarak ödeme yapar yani cekimde yaziyor gördüyseniz şubeden de cekebiliyorsunuzo ne oluyor dost ben çok anlamam
anladım zaten kıbrısta yasalmış galibaYani Kıbrısta bu site betofisi şube olarak ödeme yapar yani cekimde yaziyor gördüyseniz şubeden de cekebiliyorsunuz
la yeniden bağlan1 saat 25 dk oldu hala temsilci cvpyazmadi sovecem az kaldi bu ne la
Aynenanladım zaten kıbrısta yasalmış galiba
9.49da abdulah cuneyt yuusufa baglandi hala cvp vercek yvskla yeniden bağlan
O sirayi beklemeye gozum kesmiyor 😁la yeniden bağlan
dün gece bi ara 2 dk da baglanıyordu garipO sirayi beklemeye gozum kesmiyor 😁
ne kdr sürede yattıOdeme aldım çektim ben
10 kez yazilmis konu icinde mac onu 3lu kombin her mac 1.50 oran sarti var yazmislarBöyle hata alıyorum nasıl kullandınız bonusu
Direk son sayfaya geldim okumadım teşekkür ederim10 kez yazilmis konu icinde mac onu 3lu kombin her mac 1.50 oran sarti var yazmislar
Llaneros de Guárico - Broncos de Caracas maçı mı?beyler başka forumda ödeme yapmışlar haberiniz olsun ona göre değerlendirin çekimler 08.00 13.00 arası verilebiliyormuş bizim maç ertelenmese belkide verecektik çekim