- 4,157
- 1,557
- 113
Ödeme yapıyor demi
Bu link üzerinden girmiyor yardımcı olurmusunuzSporda 3 maç 1,50 oran şartı var.Gazino alanındaki şartları bilmiyorum.50 TL Nakit bonus ekleniyor.
Tek çekim yöntemi var sitede.Havale yöntemi.Oda belli saatler aralığında.
Minimum 1000 tl çekilebiyor.Tc onayı istiyorlar canlı destekte çok sıra var.
Dün telefona sms gelmişti.Ödeme yapıyorlarmı bilmiyorum ben aldım çekemedim.
Adresleri www.kktcbet.com
Kimlik+ selfie istiyorSporda 3 maç 1,50 oran şartı var.Gazino alanındaki şartları bilmiyorum.50 TL Nakit bonus ekleniyor.
Sporda 3 maç 1,50 oran şartı var.Gazino alanındaki şartları bilmiyorum.50 TL Nakit bonus ekleniyor.
Dayıcım dünyada en değersiz kimlik bilgileri türklerin bu adamlar bilgini almadan önce daha kimlerin eline geçmiştir adından soyadından telegramda 50 liraya sorgulatıyorsun dert etme yanibeyler güvenmeyin siteye haberlerde görüyorsunuz kimlik kartla neler yapıyorlar sizin adınıza şirket kurup orda devlet yardım alıp sizi başkan yaparlar o şirkete sizin patlar
link nedirPara çeken oldumu ben 1900 yaptım sabah 8 ile 1 arasi çekim talebi yapılır diyoalr canl8 destekde
1 ay sonra gelin dedi 21 yaş altı vermiyolarmış saçmalığa bak dalga geçiyorlar resmençekim yapan varmı varsa ss atabilirmi kimlik onayı istiyolar
Benkm daha 1 senem var ozaman ne yapsın bu öğrenciler y.rrak mı yesin 😅1 ay sonra gelin dedi 21 yaş altı vermiyolarmış saçmalığa bak dalga geçiyorlar resmen
Yesinler ahahaBenkm daha 1 senem var ozaman ne yapsın bu öğrenciler y.rrak mı yesin 😅
Komik mi aq gelecek y.rrak yiyor siz guluyonuz 😶Yesinler ahaha
Bu idda illetine kadar dustuysek halimizi sen düşün 😑Yesinler ahaha