Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydely82

Üye
Yeni Üye
24
1
1
Kardeş sen hayırdır siteyi neden bu kadar savunuyorsun ki burda insanlar yorum yapmak bilgilendirmek için giriyorlar site çok iyi olsa saçma sapan şart koyup 100 dolar yatırım istemezdi maksat hesap dogrulama için yatırım istiyorsa 20 tl de yeter
benim kimseyi savunduğum yok. ve bunu unutma yatırım istemeyen site dandik sitedir. millet neden kendi cebinden para dağıtsın ki? deneme bonusu alan üye bir daha o siteye giriş yapıyor mu ?

ZHUD

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
7
8
benim kimseyi savunduğum yok. ve bunu unutma yatırım istemeyen site dandik sitedir. millet neden kendi cebinden para dağıtsın ki? deneme bonusu alan üye bir daha o siteye giriş yapıyor mu ?
Profilinde 37 yaşında olduğun yazıyor. Yaşından başından utanmıyormusun sen bilmediğin konular hakkında konuşmaya ? Muhtemelen 13-14 yaşında bir çocuksun ş sarf ettiğin cümlelere bakacak olursak. Benden sana tavsiye; bilmediğin konular hakkında konuşma, başka aktiviteler yap, kitap oku, spor yap, belgesel izle ama bilmediğin konular hakkında ko-nuş-ma !

asdrepli1

Aşkta kaybettim, belki kumarda.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
628
182
43
Bundan 5-6 ay önce yine verdiler ben ve bir çok arkadaşım hitibet guvencesine güvendik oynadım 250 yapınca hesabı siliyorlar canlı desteğe baglanincada 1 hafta aktif olmayan hesaplar siliniyor böyle bir hesap yoktur diyorlardı . bilgi amaçlı söylüyorum .
Bunu yaşadım ben de o zamanlar yine paylaşılmıştı herkes de patır patır almıştı. Hesaplarımızı sildiler. O yüzden birader kimse babasının oğlu değilmiş falan filan hikayelerine girmeyeceksin.

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,111
1,132
113
Ben giriyorum betkanyon bana 150 tl deneme bonusu verdi 500 çektim halende girer oynarım sitede

evrim45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
232
30
28
Bu arkadaş sahtekar. Bu site tokatçı hititbetle alakası yok. Aklı sıra milleti tokatlayacak olimpiyat çocuğu hadi sana ekmek çıkmaz bu forumdan

bydely82

Üye
Yeni Üye
24
1
1
Profilinde 37 yaşında olduğun yazıyor. Yaşından başından utanmıyormusun sen bilmediğin konular hakkında konuşmaya ? Muhtemelen 13-14 yaşında bir çocuksun ş sarf ettiğin cümlelere bakacak olursak. Benden sana tavsiye; bilmediğin konular hakkında konuşma, başka aktiviteler yap, kitap oku, spor yap, belgesel izle ama bilmediğin konular hakkında ko-nuş-ma !
aile terbiyesi almadığın her halinden belli. ben bilmediğim konu hakkında mı bilgi vermişim. terbiyesizliğin luzumu yok. deneme bonusu koşturanlara bir bildiri yayınladım. senin yaşında çocuğum var benim. insan ol o tamamlanmamış aile terbiyeni tamamlamaya çalış..

bydely82

Üye
Yeni Üye
24
1
1
Bu arkadaş sahtekar. Bu site tokatçı hititbetle alakası yok. Aklı sıra milleti tokatlayacak olimpiyat çocuğu hadi sana ekmek çıkmaz bu forumdan
yazıklar olsun güzelim türkiyenin başı boş, aile terbiyesi almamış insanlarına. suç sizde değil böyle forumlarda sizi barındıranda.

ZHUD

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
7
8
aile terbiyesi almadığın her halinden belli. ben bilmediğim konu hakkında mı bilgi vermişim. terbiyesizliğin luzumu yok. deneme bonusu koşturanlara bir bildiri yayınladım. senin yaşında çocuğum var benim. insan ol o tamamlanmamış aile terbiyeni tamamlamaya çalış..
Bak bunca insan yalan söylüyor o zaman sana göre. Tanınmış üyeler, senin ve sitenin aleyhinde söylemlerde bulunmuş. Şimdi sana mı inanacağız yoksa 7-8 tanınmış üyeye mi ?

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,035
3,144
113
Aylar önce bu bonusu veriyorlardı kimse ödeme alamadı :) Boşa üye olmayın :D

reAper192

Don't Fear the Reaper
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,653
3,675
113
Aylardır gördüğüm 3. kktchititbet başlığı, domaini bile değişmemiş, hala 3. :)

Boşuna almayın. Diğer 2 başlıkları da bulup okuduğunuzda bakiye yükseltenlerin üyeliğinin silindiğini, nedeni sorulduğundaysa "inaktif üyelik" denildiğini göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...