- 1,526
- 955
- 113
Bakalım daha sonuçlanmadi bide bu site çekimleri çok uzun sürüyor sıkıntı çıkmaz umarım çekimde gelince biseler yaparız
Yeşillendi REİS@Daimon arkadaşı yeşile boyar misin bizim icinde boya
İyi bakalım bekliyoruz tekrar tbrkler kardesBakalım daha sonuçlanmadi bide bu site çekimleri çok uzun sürüyor sıkıntı çıkmaz umarım çekimde gelince biseler yaparız
Takılıyoz Dost Yanlıs anlama kazanan Gormemiz bile bizlere YetiyorBakalım daha sonuçlanmadi bide bu site çekimleri çok uzun sürüyor sıkıntı çıkmaz umarım çekimde gelince biseler yaparız
Sponsor site sorun olmaz sen 5k ya duzlemeye calismadikca 😁Bakalım daha sonuçlanmadi bide bu site çekimleri çok uzun sürüyor sıkıntı çıkmaz umarım çekimde gelince biseler yaparız
Dün 100 lira vardı atıyım dedim adana turu geçere oynadım 250 geldi ondan sonra aktı 2 gün önce 10 tl em vardı şans işteTakılıyoz Dost Yanlıs anlama kazanan Gormemiz bile bizlere Yetiyor
aman erıtme dırek cekımı ver DostDün 100 lira vardı atıyım dedim adana turu geçere oynadım 250 geldi ondan sonra aktı 2 gün önce 10 tl em vardı şans işte
Şans dönem dönem geliyo o ara zorlican korkarak oynayip parayi bitirmeyim dedin mi sans gidiyo sonra 3 gunde 0 liyonDün 100 lira vardı atıyım dedim adana turu geçere oynadım 250 geldi ondan sonra aktı 2 gün önce 10 tl em vardı şans işte
Çekim verdim bakalım ne kadar sürücek ilk cekimim bu sitede 11 saat sürmüştüaman erıtme dırek cekımı ver Dost
Çok sürmüş kanser eder 1 saatten fazla surmemesi lazimÇekim verdim bakalım ne kadar sürücek ilk cekimim bu sitede 11 saat sürmüştü
Tmm kaldı 10 saat 53 dk bişey değil 😊😊Çekim verdim bakalım ne kadar sürücek ilk cekimim bu sitede 11 saat sürmüştü
Banka havalesi ile verdim paparayla versem 150 tl kesicekÇok sürmüş kanser eder 1 saatten fazla surmemesi lazim
Iyi yapmissin izin gelsinde beklersin artık napcan az para degilBanka havalesi ile verdim paparayla versem 150 tl kesicek
paparayı zengin etti @Hayatindibi dayı papara alıyor paralarıBanka havalesi ile verdim paparayla versem 150 tl kesicek
Sabah 4.49 vardi 10 lira serkandan 4 lira murat abiden aldim 2 nescafe 1 sigara bugunu oyle kurtardık kumar oynayıpta 2 yakasi bi arada olan insan var mı da payfix atalim sana 😁@erhanbey22 payfix at deniyelim hızlı mı yavasmı
Ulan sorma ya 3/4 gün önce benide tokatladı papara 😁paparayı zengin etti @Hayatindibi dayı papara alıyor paraları