- 2,203
- 1,984
- 113
tebrikler1 gol kaldı dostlar. İçeride gibi. Sözüm söz 2 kişiye vereceğim. Bu aralar iyi kazandım. Şans parası atalım 2 dosta. 1 gole kaldık.
✅ 🧐 👏 👏HAHAHAHAHHA
Dostlar sinerji yapamadınız içerde kupon WON
Nasıl yapalım? Başka bi kupon paylasayım oradan mı yapalım dost.✅ 🧐 👏 👏
bi kuponda ben yapan hayırınlaNasıl yapalım? Başka bi kupon paylasayım oradan mı yapalım dost.
Yeni konu açarak devam edebilirsin reisNasıl yapalım? Başka bi kupon paylasayım oradan mı yapalım dost.
dost böyle olmaz. yenisin sanırım. kupon paylaşılır begenenler arasından admın arkadaslar cekılıs yapar. ama cok hızlı geldi kımse sınerjı bıle yapamadı o yüzden başka kupona artıkbi kuponda ben yapan hayırınla
ben çekiliş lere katılamıyormuşum ben begendim msj atıyordum sinerjiye fırsat kalmadıkidost böyle olmaz. yenisin sanırım. kupon paylaşılır begenenler arasından admın arkadaslar cekılıs yapar. ama cok hızlı geldi kımse sınerjı bıle yapamadı o yüzden başka kupona artık
Dostlar aklıma şöyle bir şey geldi. 2 kişiye payfix değil de. Yeni bir çekiliş konusu açılsın ve 1 kişiye 50TL sponsor sitelerden bakiye eklensin. Ben manuel adminlere veya sponsor olan sitelere aktarım sağlayabilirim. 50TL'yi alan kişi de bi rolling çevirsin dağıtım yapsın. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama foruma az hareket gelir
kafana göre dostDostlar aklıma şöyle bir şey geldi. 2 kişiye payfix değil de. Yeni bir çekiliş konusu açılsın ve 1 kişiye 50TL sponsor sitelerden bakiye eklensin. Ben manuel adminlere veya sponsor olan sitelere aktarım sağlayabilirim. 50TL'yi alan kişi de bi rolling çevirsin dağıtım yapsın. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama foruma az hareket gelir
Tebrikler dost yesillenmis bileEkli dosyayı görüntüle 205956
İp gibi sıraladım. Dk60 olacak 2 gol lazım. Sinerjinize ihtiyacım var dostlar! Gelirse iki dosta 25TL'den payfix vereyim.
@Daimon @ShellacDostlar aklıma şöyle bir şey geldi. 2 kişiye payfix değil de. Yeni bir çekiliş konusu açılsın ve 1 kişiye 50TL sponsor sitelerden bakiye eklensin. Ben manuel adminlere veya sponsor olan sitelere aktarım sağlayabilirim. 50TL'yi alan kişi de bi rolling çevirsin dağıtım yapsın. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama foruma az hareket gelir
Tbrkler kardes cok guzel oran bravo 👏👍👍Ekli dosyayı görüntüle 205956
İp gibi sıraladım. Dk60 olacak 2 gol lazım. Sinerjinize ihtiyacım var dostlar! Gelirse iki dosta 25TL'den payfix vereyim.