- 2,203
- 1,984
- 113
tesekkurler dostlar. admınler karar versın yok derlerse 2 kısıye cekılıs konusu acarım
Guzel dusunce dost hem takiplik sohbet olur hemde baskalarida yararlanir dusuncen icin tebriklerDostlar aklıma şöyle bir şey geldi. 2 kişiye payfix değil de. Yeni bir çekiliş konusu açılsın ve 1 kişiye 50TL sponsor sitelerden bakiye eklensin. Ben manuel adminlere veya sponsor olan sitelere aktarım sağlayabilirim. 50TL'yi alan kişi de bi rolling çevirsin dağıtım yapsın. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama foruma az hareket gelir
şans parası göndermek istersen konu içinde değil özelden iletişime geçebilirsin dostum.Dostlar aklıma şöyle bir şey geldi. 2 kişiye payfix değil de. Yeni bir çekiliş konusu açılsın ve 1 kişiye 50TL sponsor sitelerden bakiye eklensin. Ben manuel adminlere veya sponsor olan sitelere aktarım sağlayabilirim. 50TL'yi alan kişi de bi rolling çevirsin dağıtım yapsın. Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama foruma az hareket gelir
Reis ins yine site zorunlu havale yontemiyle cektirmez genelde sevincine engel oluyo site 🤗tesekkurler dostlar. admınler karar versın yok derlerse 2 kısıye cekılıs konusu acarım
Dost payfixte sıkıntı var mecbur havale diyorlar yine 😁Reis ins yine site zorunlu havale yontemiyle cektirmez genelde sevincine engel oluyo site 🤗
Reis benim anlamadigim bhnlar yatirimi alirken sikinti yokta cekerken neden olumsuz yaklasio hayirlisi olsun ya sikintisiz gelsindeDost payfixte sıkıntı var mecbur havale diyorlar yine 😁